Spannende dag voor André Hazes
Zie ook:
Delen

Spannende dag voor André Hazes

De dag waar André Hazes al zolang naar uit kijkt, is vandaag dan eindelijk aangebroken. Vanavond is zijn documentaire voor het eerst in Tuschinski te zien.

Documentaire

Het is een hele lange tijd rustig geweest rondom André Hazes. Kortgeleden liet hij weer van zich horen en snel daarna vertelde hij dat hij zo’n 1,5 jaar gevolgd is door een cameraploeg. Dit om zijn eigen verhaal in een open en bloot op tafel te gooien. Voor André is dit één van de grootste en spannendste dingen die hij in zijn leven heeft gedaan. Vanavond gaat zijn documentaire in première en vanaf morgen is de docu voor iedereen te zien op Videoland. Op Instagram plaatste André al een story, waarop te zien was dat hij nog even langs de kapper ging voordat de première van start gaat. ‘Klaar voor vanavond’, schrijft hij erbij.

Verslavingen

In de documentaire vertelt André over de afgelopen jaren, waarin hij hard aan zichzelf heeft moeten werken. In de eerste instantie zou de zanger gevolgd worden als artiest, maar doordat corona begon en André in een diep dal terecht kwam, is dit een totaal andere serie geworden. Zo gooit hij nu alles op tafel over zijn alcohol- en drugspoblemen. André bleek zwaar verslaafd te zijn aan deze verdovende middelen. Door een langere tijd offline en in therapie te gaan, heeft hij het gevecht tegen deze verslavingen gewonnen. In de docu gaat het niet alleen over André zijn verslavingen. Ook gaat hij dieper in op het overlijden van zijn vader en de relatie met zijn moeder en zus Roxeanne. De verhalen die André voor de camera gaat vertellen, zullen zeer waarschijnlijk nieuw zijn voor de meeste kijkers. Een docuserie waardoor iedereen misschien wel een andere kijk op André zal krijgen en waar duidelijk wordt waarom hij zo super lang helemaal offline is geweest.

Bron en Beeld: Instagram André Hazes.

Delen

Meer over Andre Hazes

André Hazes over emotioneel weerzien Roxeanne: 'Dit was die leegte...'
André Hazes over emotioneel weerzien Roxeanne: ‘Dit was die leegte…’
André Hazes over onterven: 'Geld interesseert me niet'
André Hazes over onterven: ‘Geld interesseert me niet’
Lees alle artikelen over Andre Hazes