100%NL Magazine netflix
Delen

Speciaal voor Vriendinnendag: dit zijn de leukste vrouwen series!

Het is vandaag de derde zaterdag van maart: Nationale Vriendinnendag! Een dag speciaal voor jou en je BFF's. Deze Vriendinnendag is opgericht zodat jullie deze dag extra aan elkaar denken en elkaar kunnen laten weten dat jullie elkaar waarderen. Dus pak de telefoon en laat je besties weten hoe gek je op ze bent! Of... plan een gezellig avondje met je vriendinnen voor de televisie, met de allerleukste series!

Gilmore Girls
Gilmore Girls is een echte feel good serie! Het gaat over alleenstaande moeder Lorelai die samen met haar dochter Rory in Stars Hollow woont. Van alles komt aan bod: de opvoeding van een dochter door een alleenstaande moeder, talloze vriendjes en heel veel humor!

https://www.youtube.com/watch?v=jqSuEy7jkr8&t=2s

Riverdale
Een gloednieuwe serie gebaseerd op de personages uit de Archie stripreeks. Riverdale is een super spannende serie waar je geen genoeg van zult krijgen. Riverdale lijkt een doodnormaal dorpje, totdat Archie en zijn vrienden betrokken raken bij een moordzaak. Laat je meeslepen in dit spannende verhaal en ontdek het ware gezicht van Riverdale.

Friends
Need we say more? Misschien wel één van de bekendste series ooit! Phoebe, Rachel, Monica, Ross, Chandler en Joey zijn zes vrienden die van alles beleven in het altijd bruisende Manhattan. De vrienden maken van alles mee. Van romantisch tot drama en van super grappig tot heel ongemakkelijk! Deze serie zet je niet zo snel uit.

https://www.youtube.com/watch?v=hDNNmeeJs1Q

Jane the Virgin
De jonge Spaanse Jane is religieus opgevoed en bewaard zichzelf voor het huwelijk. Tot er bij een controle-afspraak bij de gynaecoloog iets fout gaat en ze zwanger raakt! Whoops! Hoe zal ze hier mee omgaan? Jane the Virgin kijkt heerlijk weg en is een serie vol met humor en herkenbare gebeurtenissen!

New Girl
New Girl Jess is gedumpt door haar vriend en zoekt een nieuw onderkomen. Ze komt terecht bij vier vrijgezelle mannen. Door te liegen dat ze bevriend is met meerdere modellen weet ze het appartement te bemachtigen. In New Girl zie je de meest ongemakkelijke, grappige maar ook onwerkelijke dingen gebeuren!

https://www.youtube.com/watch?v=h8Hfph2wXIY

Suits
In deze populaire serie draait alles om advocaten. Je volgt het leven van Mike Ross, die niet helemaal op een eerlijke manier advocaat is geworden. Als je denkt aan een advocatenserie denk je misschien aan saaie rechtszaken en schikkingen, maar niets is minder waar. De serie is enorm spannend en iedere aflevering zit vol met emotie, passie en strijd. Daarnaast kijken de mannen in de serie ook lekker weg, ook niet geheel onbelangrijk!

Bron: Chicklit

Delen