SPOILER: dít is de engerd in GTST die Meerdijk onveilig maakt!
Delen

SPOILER: dít is de engerd in GTST die Meerdijk onveilig maakt!

Volgende week is het zover! De wintercliff-week van Goede Tijden Slechte Tijden gaat dan van start en dan weten we éindelijk wie die schurk is die heel Meerdijk op z’n kop zet. Veel van jullie hebben flink lopen speculeren wie de glasscherven in het bed van Aysen lag, een stalkerfoto in het rugzakje van Bram stopte en wie de rare pop bezorgde voor baby Max.

De kijkers van Videoland kunnen natuurlijk vooruitkijken en hebben al mogen genieten van de wintercliffhanger. We zagen een paar namen voorbijkomen die velen van jullie verdenken van deze rare praktijken. We weten in ieder geval dat het geen vrouw is, want degene die tijdens de Nieuwjaars aflevering achter de versiering stond was duidelijk een man. De mannen die we allemaal verdenken zijn dus Hein Lisseberg, de seriemoordenaar waaraan Janine haar boek wijdde, Jos Uylenburg, de vriend van Rik uit de gevangenis en Bob Xander, de verloren vader van Zoe met wie ze sinds kort weer contact heeft.

Hebben jullie enig idee wie het dan toch kan zijn? Wij weten namelijk wie het is. Als je het nog niet wilt weten kun je dus beter niet doorlezen!

Zoe spreekt met haar vader af voor de eerste ontmoeting, maar na een tijd wachten komt daar niet haar vader aan maar… Jos Uylenburg! Zoe heeft natuurlijk geen idee wie hij is, maar Jos heeft in ieder geval geen goede bedoelingen! We zijn heel benieuwd hoe dit allemaal gaat aflopen…

Bron: Videoland | Beeld: Videoland

Delen