100%NL Magazine Sylvie meis
Zie ook:
Delen

WAUW! Op déze sprookjesachtige plek gaat Sylvie Meis trouwen

Afgelopen weekend vierde Sylvie Meis al uitgebreid haar vrijgezellendag met haar eigen 'girl gang'. Heel even leek het dat door de coronacrisis het huwelijk werd uitgesteld, maar niets is minder waar. Volgende maand stapt Sylvie Meis in het huwelijksbootje.

Eigenlijk zou Sylvie Meis afgelopen mei al met haar grote liefde Niclas in het huwelijksbootje stappen, maar dit werd verzet in verband met het coronavirus. Maar volgende maand gaat het toch écht gebeuren: Sylvie gaat trouwen!

En Sylvie zou Sylvie niet zijn als ze niet groots en luxueus zou uitpakken. In een prachtig vijfsterrenhotel in Florence genaamd Villa Cora gaat het gebeuren. Als we het account van het hotel opzoeken op Instagram weten we niet wat we zien, wát een sprookje! Sylvie vertelde destijds: ‘We gaan trouwen in Florence, Italië is ons favoriete land. Ik werd helemaal verliefd op de locatie, een prachtig boetiekhotel met een fantastisch uitzicht over de stad. Zeer stijlvol en met een gespiegelde balzaal, zoals Versailles.’

Villa Cora is een prachtig en statig gebouw met een inrichting wat zou uit een sprookjesboek komt. Roze met gouden accenten, een meisjesdroom! Wij weten zeker dat Sylvie hier haar allermooiste dag zal beleven!

Beeld: Instagram Bron: Libelle

Delen

Meer over Sylvie Meis

Bijzonder nieuw liefdesavontuur voor Sylvie Meis
Bijzonder nieuw liefdesavontuur voor Sylvie Meis
Sylvie Meis over huwelijk met Rafael: 'Als ik erover praat, schiet ik nog vol'
Sylvie Meis over huwelijk met Rafael: ‘Als ik erover praat, schiet ik nog vol’
Lees alle artikelen over Sylvie Meis