100%NL Magazine Villa Pardoes winter run
Delen

Steun Villa Pardoes met jouw run door de magische wereld van Anton Pieck

Dit jaar organiseert Villa Pardoes in samenwerking met Stichting GoRun de eerste editie van de Villa Pardoes Winter Run. Op zaterdag 8 december 2018 zal tijdens de 2e editie van het Anton Pieck Festijn in Kaatsheuvel een sfeervolle sponsorloop worden georganiseerd.

Wat is Villa Pardoes?

Villa Pardoes biedt écht een onvergetelijke gratis vakantie, speciaal voor gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind van 4 tot en met 12 jaar. Voor kinderen die dolgraag een tijdje aan iets anders willen denken dan hun ziekte. Voor broertjes, zusjes, ouders, opa’s en oma’s die dromen van een onbezorgde week samen. Even alles vergeten.

Wat is de Villa Pardoes Winter Run?

Op 8 december wordt Kaatsheuvel voor één dag omgetoverd tot de magische wereld van Anton Pieck; vol met muziek, straattheater en ouderwetse gezelligheid. Dit alles met de uitstraling van zo’n honderd jaar geleden! Tijdens deze run loop je natuurlijk ook door de tuin van Villa Pardoes waar je aangemoedigd zult worden door de gastgezinnen en vrijwilligers. Uiteraard zullen koek en zopie niet ontbreken bij de festiviteiten rondom start en finish locatie. Het dagprogramma begint om 15.00 uur. Hier wil jij toch ook bij zijn?

Wat kun jij doen?

Je kunt jezelf inschrijven voor één van de runs en met jouw deelname Villa Pardoes steunen. Je kunt kiezen uit verschillende runs met verschillende afstanden. Zo heb je de 6 kilometer en de 10 kilometer run. Voor deze runs kun je jezelf, maar ook een team inschrijven. Bijvoorbeeld met collega’s! Er is ook een speciale Family Run & Walk met een lengte van 600 meter. Doe ook mee, beleef het samen en steun door jouw deelname Villa Pardoes!

Wil jij meelopen?

Topper! Meer informatie en opgeven doe je via de speciale website van de Villa Pardoes Run.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Villa Pardoes.

Delen