100%NL Magazine Andre Hazes
Zie ook:
Delen

Stiefvader Sarah reageert op vermeende ruzie met André Hazes

Rudolf van Soelen, de stiefvader van Sarah, reageert in de media op de vermeende ruzie tussen hem zelf en André Hazes.

Stiefvader van Sarah reageert op vermeende ruzie met André

In de media gaan er verschillende geruchten rond dat Rudolf van Soelen, de stiefvader van Sarah, ruzie zou hebben met zijn schoonzoon André. Rudolf is de geruchten zat en laat van zich horen.

Weekblad Privé wist Rudolf te spreken, toen ze hem vroegen naar de vermeende ruzie reageerde hij met: ‘Nee, natuurlijk heb ik geen ruzie met André, waarom zou ik ruzie met hem moeten hebben?’. Gelukkig maar! Op Instagram plaatste André verschillende foto’s met Rudolf waaruit bleek dat de twee het hartstikke goed met elkaar kunnen vinden.

Buitenland

Vorige maand werd bekend dat André Hazes kampt met een burn-out. En dat is niet gek, want de zanger heeft een roerige tijd achter de rug. Nadat zijn veelbesproken relatie met Monique strandde vond André opnieuw de liefde bij Sarah. Vanaf het begin dat André en Sarah een setje werden, werd het stel een hot item in de media. Dat is ze niet in de koude kleren gaan zitten.

Rudolf liet aan Privé ook nog weten: ‘Het enige waar ik nu antwoord op wil geven, is dat André en Sarah nog steeds bij elkaar zijn. Met hun relatie is niets aan de hand.’

Moeder Rachel

Rachel Hazes is maar wat blij met haar nieuwe schoondochter. Het was geen geheim dat de moeder van André problemen had met zijn relatie met Monique. Rachel heeft het nooit onder stoelen of banken gestoken ontzettend blij te zijn met André’s keuze voor Sarah. Aan Shownieuws liet ze destijds weten Sarah ‘helemaal leuk’ te vinden.

De dames kunnen het hartstikke goed met elkaar vinden, dat is te zien op deze gezellige foto’s.

Bron: Privé, Beeld: Instagram André Hazes

Delen

Meer over Andre Hazes

FOTO: Nieuwe look voor zoontje André Hazes en Monique Westenberg
FOTO: Nieuwe look voor zoontje André Hazes en Monique Westenberg
Frans Bauer schreeuwt het uit naar Andre Hazes 'Ik vermoord je'
Frans Bauer schreeuwt het uit naar Andre Hazes ‘Ik vermoord je’
Lees alle artikelen over Andre Hazes