BABYNIEUWS! Stijn Fransen in verwachting van tweede baby
Zie ook:
Delen

BABYNIEUWS! Stijn Fransen in verwachting van tweede baby

Wat een geweldig babynieuws! Stijn Fransen maakte zojuist bekend dat zij in blijde verwachting is van haar tweede kindje.

Stijn Fransen

Stijn Fransen is een Nederlandse actrice die bij het grote publiek bekend is geworden na haar rol als Sam Dekker in GTST. Stijn is al jaren gelukkig met haar partner Siegfried. Veel foto’s deelt zij niet van hem, maar wanneer hij op social media verschijnt, glundert het stel. Een paar maanden geleden ging Siegfried in New York op zijn knieën voor zijn grote liefde, Stijn. ‘‘YES! Ik zei JA”, schreef Stijn toen. Samen met Siegfried kreeg zij in 2021 een zoontje, Lieuwe.

Tweede baby

Stijn en Siegfried werden in juli 2021 voor het eerst vader en moeder en nu, zo’n anderhalf jaar later, maken zij bekend opnieuw ouders te worden. Vol trots en met en met één hand op de babybuik schrijft Stijn: ‘Hallo Baby. Eindelijk hoef ik mijn buik niet meer inhouden, er is nog een mini mensje in de maak. Heel veel zin om met je te knuffelen. Maar we moeten nog even geduld hebben…’. Het geluk spat er op alle fronten vanaf. Stijn straalt van oor tot oor. Wat een prachtig nieuws is dit. Wij kunnen nu al niet wachten op de komst van deze kleine. Van harte gefeliciteerd met deze zwangerschap, Stijn en Siegfried!

Bron en Beeld: Instagram Stijn Fransen.

Delen

Meer over Stijn Fransen

Stijn Fransen ten huwelijk gevraagd in New York: 'YES! Ik zei JA'
Stijn Fransen ten huwelijk gevraagd in New York: ‘YES! Ik zei JA’
Lees alle artikelen over Stijn Fransen