100%NL Magazine Alex van Keulen
Zie ook:
Delen

Stopt makelaar Alex van Keulen bij Kopen Zonder Kijken?

Al jaren is makelaar Alex van Keulen te zien in Kopen Zonder Kijken, maar misschien wordt hij binnenkort vervangen. Hij vertelt er zelf over...

Kopen Zonder Kijken

Iedere maandagavond zit Nederland massaal voor de buis van weer een nieuwe aflevering van Kopen Zonder Kijken. Want zal het team van Martijn Krabbé het deze keer opnieuw voor elkaar krijgen om een stel te verblijden met hun droomwoning?

Samen met Bob Sikkes zet makelaar Alex van Keulen zich helemaal in om een perfecte woning aan te kopen op de oververhitte woningmarkt. Dat levert vaak stressvolle situaties op, maar samen met styliste Roos Reedijk weten zij er altijd een práchtige, nieuwe woning van te maken.

Naar Spanje

Alex woont in Nederland, maar hij zit er aan te denken om het regenachtige Nederland in te ruilen voor het zonnige Spanje. Samen met zijn vrouw en schoonmoeder wil hij daar naartoe verhuizen. Alex hoopt dit binnen een aantal jaar te doen. Als de zoon van zijn vrouw uit huis is. ‘Ik zie me al helemaal elke dag lopen over een gezellige boulevard, geweldig.’ Alex heeft de eerste stappen al gezet. Tegen RTL en het bedrijf van Kopen Zonder Kijken heeft Alex gezegd dat zij een vervanger moeten zoeken. ‘Iemand die er goed uitziet, haha. Dat is voor de kijkers ook prettiger. Ik ga al richting de 60’, zegt hij grappend.

Als het aan RTL ligt, gaan zij nog niet opzoek naar een vervanger. ‘Maar gek genoeg willen ze met mij door. Ik ben Martijn Krabbé en iedereen die bij de programma’s achter de schermen werkt, heel dankbaar.’

Bron en Beeld: De Telegraaf

Delen