100%NL Magazine Gordon
Zie ook:
Delen

Stralende Gordon deelt babygeluk: ‘Vaderhart gaat sneller kloppen’

Gordon is zelf geen vader, maar hij geniet wel van kinderen van vrienden en kennissen. Op deze foto straalt hij dan ook enorm.

Gordon

De afgelopen weken is er één iemand die de media beheerst: Gordon. Nadat hij een jaar lang afwezig was op social media en uit de media, heeft hij een comeback gemaakt. En hoe! Enkele weken geleden vond de album release van zijn nieuwste album plaats. Alle denkbare mogelijke media was aanwezig bij de feestelijke release. Gordon is apetrots op zijn nieuwe album en is vastberaden om een geweldige comeback te maken.

Daarnaast is Gordon ook druk bezig met het heropenen van zijn horecazaak Blushing. Iets waar hij heel trots op is. De zanger/ondernemer zit in ieder geval niet stil.

Babygeluk

Gordon heeft momenteel geen relatie en in de afgelopen jaren is hij ook geen vader geworden. Wel houdt hij enorm van kinderen en daarom brengt hij regelmatig tijd door met kindjes van vrienden en kennissen. Vandaag deelde hij een foto met twee lieverds in zijn armen. ‘De tweeling van mijn maatje… Vaderhart gaat sneller kloppen’, schrijft hij. Gordon straalt enorm. Hij ziet er blij en gelukkig uit. Twee kindjes staat hem in ieder geval heel goed. 😉

100%NL Magazine Gordon

Bron en Beeld: Instagram Gordon

Delen

Meer over Gordon

Teleurgestelde Gordon opgelicht: 'Het is toch niet te geloven'
Teleurgestelde Gordon opgelicht: ‘Het is toch niet te geloven’
Bijzonder weerzien voor Gordon: 'Herenigd weer. Eindelijk'
Bijzonder weerzien voor Gordon: ‘Herenigd weer. Eindelijk’
Lees alle artikelen over Gordon