100%NL Magazine Suzan en Freek
Delen

Suzan en Freek delen prachtige trouwfoto’s “Op een roze wolk”

Wat een bijzondere, sprookjesachtige dag! Suzan en Freek zijn getrouwd en delen de mooiste trouwfoto's op Instagram.

Suzan en Freek

‘Als het Avond is’, ‘Blauwe Dag’ en ‘Goud’, allemaal hits van het immens populaire duo Suzan & Freek. Ze scoren hit na hit, zingen samen bij De Vrienden van Amstel Live en zijn daarnaast ook onderdeel van The Streamers. Wat een gezelligheid!

Naast met elkaar zingen en optreden, zijn Suzan en Freek ook al jaren een liefdeskoppel. Vorig jaar ging Freek tijdens een citytrip op zijn knieën en dit weekend hebben zij elkaar het jawoord gegeven.

Trouwfoto’s

Dit weekend was het eindelijk zover: de bruiloft van Suzan en Freek. Op Instagram delen zij de mooiste trouwfoto’s! Daarbij schrijven ze: Mr & Mrs Rikkerink. Nog helemaal op de roze wolk, vanaf vrijdag zaten we in onze eigen bubbel in een prachtig oud klooster in Duitsland, net over de grens bij Nijmegen. We wilden graag een winterbruiloft, omringd door 85 lieve (jeugd)vrienden & familie die dicht bij ons staan.”

Artiesten en vrienden

Verder waren ook wat bekende artiesten aanwezig. “Suus werd weggegeven door haar ouders terwijl Snelle ‘Zij Laat Me Praten’ live zong, ‘s avonds braken Rolf, Kraantje en FeestDJRuud de tent compleet af! Op onze laatste beentjes zwaaiden we zaterdagnacht de discobus met gasten richting het hotel uit, om op zondagochtend weer heerlijk met z’n allen te brunchen op deze mooie plek. Zoooo gelukkig en dankbaar voor alle lieve mensen om ons heen!!!.” Je ziet het hele bericht hieronder.

https://www.instagram.com/p/C0dycuos6oN/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Suzan en Freek

Delen

Meer over Suzan en Freek

Wegsmelten bij de verliefde vakantiefoto's van Suzan en Freek
Wegsmelten bij de verliefde vakantiefoto’s van Suzan en Freek
Suzan en Freek delen verdrietig nieuws en zeggen opnieuw sorry
Suzan en Freek delen verdrietig nieuws en zeggen opnieuw sorry
Lees alle artikelen over Suzan en Freek