Suzan en Freek komen met nieuws: 'Niks te doen, dat is best charmant'
Zie ook:
Delen

Suzan en Freek komen met nieuws: ‘Niks te doen, dat is best charmant’

Suzan en Freek komen weer met groot nieuws. Hun nieuwste single is uit. Zij delen het verhaal erachter en de leukste foto's van vroeger.

Relatie

Suzan en Freek zijn al zo’n 14 jaar een gelukkig stel. In al die jaren hebben zij echt onwijs veel meegemaakt. Zo leerden zij elkaar kennen tijdens muziekles, gingen zij samen muziek maken en hadden zij daarna hun eerste optreden samen. De rest is geschiedenis. Freek ging in juli voor Suzan op zijn knieën en haar antwoord was volmondig ‘JA’. Vanaf dat moment zit het stel op een verliefde wolk en deelt Suzan maar al te graag foto’s met haar sprankelende ring om.

Nieuw nummer

Het lijkt erop dat alle nummers die Suzan en Freek uitbrengen, ook daadwerkelijk een hit worden. Gisteren bracht het stel vol trots hun nieuwe nummer ‘Kwijt’ uit en vandaag komt de clip daarbij online. Op Instagram delen zij een reeks foto’s die door de jaren heen zijn genomen en de één is nog leuker dan de ander. ‘Jaaa, ‘Kwijt’ is nu uit! Een liedje dat gaat over dat het soms zo lekker kan zijn om je (samen) terug te trekken en de rest van de wereld voor heel even te vergeten. De afgelopen 14 jaar zijn we samen al op heel veel mooie plekken ‘even kwijt’ geweest. ‘Niks te doen, dat is best charmant’.. Heel benieuwd wat jullie van ‘Kwijt’ vinden, de video verschijnt morgen om 12:00 uur!’, schrijven zij bij de foto’s. Wat geweldig om hun zo door de jaren heen te zien en zo’n leuk verhaal achter dit nummer. Wij twijfelen er niet aan of dit ook een hit zal worden.

Bron en Beeld: Instagram Suzan en Freek.

Delen

Meer over Suzan en Freek

WHUT?! Zóveel geld moet je betalen voor een optreden van Suzan en Freek!
WHUT?! Zóveel geld moet je betalen voor een optreden van Suzan en Freek!
Suzan en Freek nemen een welverdiende break!
Suzan en Freek nemen een welverdiende break!
Lees alle artikelen over Suzan en Freek