Moeilijke beslissing voor Suzan en Freek: 'Met pijn in ons hart'
Delen

Moeilijke beslissing voor Suzan en Freek: ‘Met pijn in ons hart’

Slecht nieuws voor de fans van Suzan en Freek! 'Met pijn in ons hart moeten we de shows van vandaag en morgen verzetten.'

Suzan en Freek

‘Als het Avond is’, ‘Blauwe Dag’ en ‘Goud’, allemaal hits van het immens populaire duo Suzan & Freek. Ze scoren hit na hit en zijn daarnaast ook onderdeel van The Streamers. Binnenkort zijn ze ook te bewonderen bij De Vrienden van Amstel Live. Wat een gezelligheid!

‘Met pijn in ons hart’

Suzan en Freek keken ontzettend uit naar de shows, nu alle maatregelen rondom het coronavirus er niet meer zijn. Helaas heeft het duo slecht nieuws voor alle fans, zo laten ze weten via hun Instagrampagina.

‘Met pijn in ons hart moeten we de shows van vandaag en morgen in Hengelo & Den Haag verzetten. Suzan heeft een flinke keelontsteking waardoor zingen nu onmogelijk is. We balen enorm omdat we net als jullie heel erg naar deze shows hebben uitgekeken.’

Wat ontzettend vervelend voor Suzan en Freek. Wij wensen Suzan natuurlijk heel veel beterschap toe!

Prachtige woning

In een prachtige vrijstaande woning woont het populaire duo Suzan en Freek!

Het gelukkige stel kocht vorig jaar hun droomhuis. De woning inclusief bijgebouw stond te koop voor € 950.000. Maar daar staat wel een woonoppervlakte van 146 vierkante meter tegenover! Wat een pareltje zeg.

Bron en Beeld: Instagram Suzan en Freek

Delen