100%NL Magazine Suzan en Freek
Zie ook:
Delen

Paniek op de radio: ‘Suzan en Freek zijn uit elkaar’

Er was vanochtend heel wat paniek op de radio toen Freek zónder zijn wederhelft Suzan aanschoof bij Radio 2. 'Suzan en Freek zijn uit elkaar', grapte de radio DJ.

Suzan en Freek

‘Als het Avond is’, ‘Blauwe Dag’ en ‘Goud’ zijn slechts enkele hits op naam van Suzan & Freek. Het duo begon hun carrière op YouTube maar zijn inmiddels uitgegroeid tot een van de meest succesvolle muzikale duo’s.

Naast hun eigen optredens en concerten zijn Suzan & Freek ook soms te vinden op het podium van De Vrienden van Amstel Live en maakten ze een tijdje deel uit van het dynamische gezelschap The Streamers. Iedereen is fan van Suzan en Freek!

‘Suzan en Freek zijn uit elkaar’

Het muzikale én liefdesduo Suzan en Freek zouden vrijdagochtend aanschuiven in het programma Aan De Slag!. Helaas voor Suzan kon zij er niet bij zijn, volgens Freek voelde ze zich niet lekker. Radio DJ Bart Arens grapte daarop: ‘Suzan en Freek zijn uit elkaar’.

Gelukkig zit de vork heel anders in de steel en is het stel nog altijd gelukkig getrouwd! En dat is maar goed ook, want gisteren kwam het duo nog met ge-wel-dig nieuws voor alle fans! ‘Eindelijk mogen we het van de daken schreeuwen…’ schreven ze bij een leuk bericht. Benieuwd waar ze het over hadden? Dat lees je hier!

Beeld: Instagram, Bron: Shownieuws

Delen

Meer over Suzan en Freek

Heel mooi nieuws voor Suzan en Freek: 'Eindelijk mogen we het van de daken schreeuwen'
Heel mooi nieuws voor Suzan en Freek: ‘Eindelijk mogen we het van de daken schreeuwen’
WAUW: Suzan en Freek schitteren op Italiaanse bruiloft
WAUW: Suzan en Freek schitteren op Italiaanse bruiloft
Lees alle artikelen over Suzan en Freek