Suzan en Freek gaan terug in de tijd met hilarische foto's van vroeger!
Zie ook:
Delen

Suzan en Freek gaan terug in de tijd met hilarische foto’s van vroeger!

Suzan en Freek zijn al heel lang een muzikaal duo, maar ze zijn nog langer samen als liefdeskoppel! Vandaag gaan ze terug in de tijd en delen ze de leukste herinneringen samen.

Uit de oude doos

Suzan en Freek delen de leukste foto’s van vroeger. De één nog leuker en gekker dan de ander! Wij zijn niet de enige die de foto’s geweldig vinden. Ook Rolf Sanchez, Bettina Holwerda en Jim Bakkum vinden de foto’s geweldig.

Geweldig duo

Naast het feit dat ze samen geweldig zingen, zijn ze ook heel gelukkig in de liefde. Een mooiere combi bestaat er haast niet! Dit jaar zijn ze alweer 14 jaar samen. Suzan en Freek waren 14 en 15 jaar toen ze elkaar leerden kennen op de middelbare school. Tijdens – waar kan het ook anders – de muzieklessen. Ze vonden elkaar meteen leuk, werden vrienden en kregen verkering.

Date 1 VS Date 253.648

Suzan deelde een komische instapost over hoe ze gekleed zou zijn bij een eerste date, tegenover de zoveelste date. Hilarisch en herkenbaar volgens de volgers!

‘Onderweg naar later’

Onlangs brachten Suzan en Freek een nieuw song uit: ‘Onderweg naar later’. Een zomerse knaller die gaat over de liefde en de weg naar later.  Een bijzonder mooi nummer. Zeker de moeite waard om hieronder even te beluisteren!

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Suzan en Freek

Suzan en Freek delen verdrietig nieuws en zeggen opnieuw sorry
Suzan en Freek delen verdrietig nieuws en zeggen opnieuw sorry
AAWH: Suzan en Freek vieren 17 jaar samenzijn met héle oude foto's
AAWH: Suzan en Freek vieren 17 jaar samenzijn met héle oude foto’s
Lees alle artikelen over Suzan en Freek