100%NL Magazine Suzan en Freek
Zie ook:
Delen

MOOI: Suzan en Freek delen nooit eerder vertoonde trouwfoto

Suzan en Freek verrassen hun fans met een nog nooit eerder vertoonde trouwfoto. Wat was het een prachtige dag.

100%NL Magazine WhatsApp kanalen

Suzan en Freek

‘Als het Avond is’, ‘Blauwe Dag’ en ‘Goud’ zijn slechts enkele hits op naam van Suzan & Freek. Het duo begon hun carrière op YouTube maar zijn inmiddels uitgegroeid tot een van de meest succesvolle muzikale duo’s.

Naast hun eigen optredens en concerten zijn Suzan & Freek ook soms te vinden op het podium van De Vrienden van Amstel Live en maakten ze een tijdje deel uit van het dynamische gezelschap The Streamers.

Getrouwd

De twee blijken niet alleen op muzikaal gebied een gouden duo, ook op het liefdesgebied. De twee zijn al jaren een liefdeskoppel en sinds kort ook een getrouwd stel! Op 2 december 2023 gaven Suzan en Freek elkaar het ja-woord ten overstaande van hun familie en vrienden. Het was een prachtige dag waar het stel nog vaak aan zal terugdenken.

Nog nooit eerder vertoonde trouwfoto

Vlak na hun magische dag gaven Suzan en Freek hun fans al een uniek inkijkje in het trouwalbum. Suzan zag er sprookjesachtig uit in haar jurk met een lange sluier en ook Freek had zijn best gedaan.

Op de laatste dag van 2023 gaven Suzan en Freek een terugblik op het jaar en natuurlijk mocht hun sprookjeshuwelijk daarin niet ontbreken. De eerste foto van de reeks is dan ook een nooit eerder vertoonde foto van hun mooie dag. Wauw, wij dromen nog een keer weg…

Bron en Beeld: Instagram Suzan en Freek

Delen

Meer over Suzan en Freek

Paniek op de radio: 'Suzan en Freek zijn uit elkaar'
Paniek op de radio: ‘Suzan en Freek zijn uit elkaar’
Heel mooi nieuws voor Suzan en Freek: 'Eindelijk mogen we het van de daken schreeuwen'
Heel mooi nieuws voor Suzan en Freek: ‘Eindelijk mogen we het van de daken schreeuwen’
Lees alle artikelen over Suzan en Freek