100%NL Magazine Sven Kramer
Zie ook:
Delen

VIDEO: Sven Kramer sluit eindelijk zijn dochter weer in de armen

Na zijn laatste Olympische Spelen aan de andere kant van de wereld is Sven Kramer weer thuis. Op Instagram zien we de schaatser zijn dochtertje weer in zijn armen sluiten. Hartverwarmend!

Sven Kramer

Afgelopen weekend was het einde van de Olympische Spelen in Beijing. Helaas lukte het Sven Kramer niet om met een medaille naar Nederland terug te keren, maar gelukkig stond zijn dochtertje Kae klaar met een wel hele speciale medaille voor haar papa!

Einde carrière

Nu de Olympische Spelen voorbij zijn is de carrière van Sven ook tot een einde gekomen. Voor de camera van de NOS laat Sven weten ook wel een beetje opgelucht te zijn dat het voorbij is. ‘Ik ben eigenlijk wel opgelucht. Het is goed zo. Het is een lange rit geweest, met veel ups en downs. Ik ben supertrots op mijn loopbaan. Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan. Ik denk dat ik het nog behoorlijk lang gerekt heb, mijn einde.’

Toch hoeven we van Sven geen tranen te verwachten, nuchter als hij is. ‘Nee, geen tranen nu. Ik ben zo sentimenteel ingesteld. Vandaag was ik vooral bezig met de wedstrijd. Mijn gevoel is goed. Ik heb een fantastische loopbaan gehad. Dat het zo eindigt is misschien ook wel mooi.’

Dochter Kae zorgt voor een warm welkom

Terug op Schiphol vloog Sven Kramer als eerste zijn dochter Kae weer in de armen. Sven’s vriendin Naomi van As legde het hartverwarmende tafereel vast op camera. Té lief!

En Kae stond haar vader natuurlijk niet met lege handen op te wachten, ze had een zelfgemaakte medaille voor hem mee. De allermooiste prijs die hij natuurlijk krijgen kan! ‘Thuis’, schrijft Sven bij de foto van Kae.

Bron en Beeld: Instagram Sven Kramer

Delen

Meer over Sven Kramer

SMELT: Dochter Sven en Naomi behaalt eerste plek tijdens schaatswedstrijd
SMELT: Dochter Sven en Naomi behaalt eerste plek tijdens schaatswedstrijd
Meekijken in het prachtige ski-album van Sven Kramer en Naomi van As
Meekijken in het prachtige ski-album van Sven Kramer en Naomi van As
Lees alle artikelen over Sven Kramer