tamara_elbaz_banner
Zie ook:
Delen

Tamara Elbaz: ‘Dan ga ik op OnlyFans.’

In haar eigen podcast Geen Filter laat Tamara Elbaz zich uit over een eigen kanaal op Only Fans.

Tamara Elbaz

Maak kennis met de ontzettend grappige powervrouw Tamara Elbaz. Tamara werd bekend van het spraakmakende programma Modemeisjes met een Missie en was het afgelopen seizoen voor het eerst te zien in de Videoland-serie The Real Housewives of Amsterdam. En eerlijk is eerlijk: met de komst van Tamara heeft de serie een echte boost gekregen. Wij van de redactie zijn helemaal fan van Tamara en vinden haar eerlijkheid en openheid helemaal geweldig!

Only Fans

Samen met haar twee goede vrienden Maria Tailor en Farja Farvardin is Tamara een podcast begonnen genaamd Geen Filter. En die podcast doet zijn naam helemaal eer aan, want een filter tijdens de gesprekken…die is er niet! En dat levert natuurlijk hilarische beelden op. Zoals een paar weken geleden, toen Tamara zonder schaamte bekende dat ze wel eens poept ín haar hand, omdat ze haar partner uit die tijd niet wilde confronteren met scheten en poepen. Haar oplossing: haar poep opvangen in haar hand, zodat hij de plons niet zou horen. Je kunt je voorstellen dat Maria en Farja he-le-maal stuk gingen tijdens het gesprek. En zij niet alleen: de rest van Nederland ook. Hilarisch!

Ook deze keer weet Tamara de luisteraars weer helemaal in te pakken wanneer ze laat weten: ‘Dan ga ik op Only Fans.’ Maria reageert meteen met: ‘Hier schrik ik van.’ Ben je benieuwd hoe dit gesprek helemaal afloopt? Dan moet je natuurlijk de podcast beluisteren of even naar onderstaand fragment kijken. Have fun! 😉

Bron en Beeld: Instagram

Delen