100%NL Magazine Tanja Jess
Zie ook:
Delen

Tanja Jess deelt bijzonder, maar ook emotioneel moment van dochter Alice

Een bijzonder maar tegelijkertijd ook een emotioneel moment voor Tanja Jess.

Tanja Jess

Tanja Jess en Charly Luske zijn al meer dan twintig jaar samen. In 2008 stapte het stel in het huwelijksbootje. Samen zijn ze de ouders van twee hele leuke kinderen: Alice en Bobby.

Dochter Alice

Het afgelopen jaar heeft dochter Alice een gigantische verandering doorgegaan. Alice werd namelijk geboren als jongen, maar was vanbinnen een meisje. Gelukkig voor Alice zijn haar ouders altijd achter haar blijven staan en hebben ze haar altijd geholpen.

Bijzonder en emotioneel moment

Voor Alice was haar transitie al officieel, maar nu is het écht officieel. Alice heeft ook haar geslacht in haar paspoort laten wijzigen. Dit laat Tanja weten in een interview met VROUW.

Waar het voor Alice een feestelijk en bevrijdend moment moet zijn, is het voor Tanja ook emotioneel, zo heeft Alice nu officieel haar vorige naam achter zich gelaten. Tanja: ‘Alsof er iemand dood is. Voor mij is haar oude identiteit niet dood. Ik heb daar heel warme herinneringen aan. Maar zij wil daar niet meer mee geconfronteerd worden, voor haar zijn dat pijnlijke herinneringen. Dat respecteer ik, maar dat voel ik natuurlijk niet zo.’

Beeld: Instagram Tanja Jess, Bron: Story, VROUW

Delen

Meer over Tanja Jess

Column Tanja Jess: 'Dit is mijn liefdesbaby'
Column Tanja Jess: ‘Dit is mijn liefdesbaby’
Column Tanja Jess: 'Op mijn leeftijd laat je je niet meer gek maken.'
Column Tanja Jess: ‘Op mijn leeftijd laat je je niet meer gek maken.’
Lees alle artikelen over Tanja Jess