100%NL Magazine Frans Duijts
Zie ook:
Delen

TE GEK: Langgekoesterde droom van Frans Duijts gaat in vervulling

Iets wat Frans altijd al heeft willen doen, heeft hij gisteren dan toch eindelijk een hele dag gedaan. Wat vond hij het leuk.

Frans Duijts

Frans Duijts kennen we allemaal als de Nederlandse zanger van liedjes als ‘Jij denkt maar dat jij alles mag van mij’ en ‘Lieveling’. Samen met zijn vrouw Marloes, waarmee hij inmiddels 19 jaar getrouwd is, heeft hij 3 kinderen. Met elkaar genieten zij van de mooie momenten in het leven, de vakanties samen en hun gezin. Frans geniet zelf ook onwijs van zijn optredens die hij dagelijks heeft. De zanger zit in ieder geval nooit stil.

Langgekoesterde droom

Frans zal de aankomende jaren nog wel blijven zingen, maar toch lijkt het hem ook leuk om bij de politie te werken. Het was zelfs een droom van hem om eens een dagje mee te werken met de Nederlandse politie. Die droom is gisteren uitgekomen. Frans droeg een politie outfit, ging samen met wat agenten de weg op, hij volgde een training en hij heeft geoefend met een politiehond. Als klap op de vuurpijl heeft Frans ook zijn politie diploma gehaald. ‘Wat was dit een topdag zeg’, schrijft hij. Zo’n tenue staat je goed, Frans. 😉

100%NL Magazine Frans Duijts100%NL Magazine Frans Duijts 100%NL Magazine Frans Duijts

Bron en Beeld: Instagram Frans Duijts

Delen

Meer over Frans Duijts

Frans Duijts in tranen: 'Het went nooit en het missen gaat niet over...'
Frans Duijts in tranen: ‘Het went nooit en het missen gaat niet over…’
Frans Duijts over potentiële trio 'Mijn vrouw heeft me een vrijbrief gegeven'
Frans Duijts over potentiële trio ‘Mijn vrouw heeft me een vrijbrief gegeven’
Lees alle artikelen over Frans Duijts