Tienduizenden likes voor vakantiefoto van Nienke Plas en haar drie kinderen
Zie ook:
Delen

Tienduizenden likes voor vakantiefoto van Nienke Plas en haar drie kinderen

Nienke geniet momenteel samen met haar man en kinderen van een welverdiende vakantie. Deze foto is om bij weg te smelten...

Nienke Plas

Zangeres, presentatrice, YouTube-ster maar bovendien vooral heel erg grappig: Nienke Plas! Iedere week neemt Nienke haar volgers mee in haar dagelijks leven door middel van een vlog. En wie de vlogs van Nienke regelmatig bekijkt weet het al: het is iedere keer weer smullen.

Gezin

Samen met haar man Resley Stjeward heeft Nienke drie prachtige kinderen: Frenky-Dean, Novi-Jaxx en Harley. Eind 2022 beviel Nienke van haar dochtertje Harley, maar niet lang daarna bleek dat Harley een aangeboren hartafwijking heeft. Een spoedoperatie volgde in januari. Dit was een hele spannende tijd voor het gezin van Nienke Plas, maar gelukkig gaat nu alles goed met Harley.

Raak geschoten

Al dagen zijn Nienke, Resley en de kinderen aan het genieten van een heerlijke vakantie en momenteel zijn zij op de Bahama’s. Gisteren deelde Nienke een prachtige foto met haar kroost op de boot. ‘Hij schiet wel raak he die man van me met dit kiekje. Boat life’, schrijft Nienke erbij.

De vlogster ontvangt tienduizenden likes en ongelooflijk veel reacties onder deze foto. ‘Hij heeft wel 3 keer raak geschoten!’, grapt iemand. ‘Wauwwwww echt eentje voor in het plakboek’ en ‘Och wat een schatjes. Stuk voor stuk. En die benen van jou mogen er ook zijn’, reageren twee andere volgers. Wij zijn het er volledig mee eens. Prachtige vrouw met prachtige kinderen.

Bron en Beeld: Instagram Nienke Plas

Delen

Meer over Nienke Plas

MOOI: Nienke Plas deelt verjaardagsfoto's met haar dierbaarste bezit
MOOI: Nienke Plas deelt verjaardagsfoto’s met haar dierbaarste bezit
Nienke Plas in emotioneel interview: 'Res was in zijn hoofd al het kistje aan het uitzoeken'
Nienke Plas in emotioneel interview: ‘Res was in zijn hoofd al het kistje aan het uitzoeken’
Lees alle artikelen over Nienke Plas