Met déze tip krijg jij je tieners aan het opruimen!

Met déze tip krijg jij je tieners aan het opruimen!

Door de uitbraak van de coronacrisis kregen de meeste mensen ineens veel meer tijd thuis! En wat er daarna volgde...een heuse opruim-rage!

Huisparfum cadeau t.w.v. € 19,95

Deze zomervakantie zijn heel veel Nederlanders aan de slag gegaan in eigen huis. Zorgeloos op vakantie gaan zit er voorlopig nog even niet in en dus pakken veel mensen deze zomer hun eigen huis aan! Dit is de ideale tijd om die zolder te verbouwen of de schuur weg te halen en er een overkapping voor in de plaats te maken. Maar ook kleinere klussen zoals een ‘herfstschoonmaak’ of een grote ‘opruiming’ zijn op dit moment razend populair! Het gevolg hiervan is dat er heel veel spullen overblijven die je eigenlijk niet meer in huis of schuur wilt of kunt opbergen.

Maar gelukkig is daar ALLSAFE Mini Opslag. Hier kun je eenvoudig al je spullen kwijt. Zie het als je extra zolder, schuur, kelder of garage. Met 36 vestigingen in Nederland en  7 dagen per week toegang van ’s-ochtends vroeg tot ’s-avonds laat, kan je altijd bij je spullen wanneer jij dat wil.

Zo blijft je huis een thuis en geen pakhuis. Wanneer je voor 30 september 2020 huurt bij ALLSAFE, mag je ook nog een luxe huisparfum van SAVOR-Home t.w.v. € 19,95 uitzoeken. Extra genieten van je nieuwe ruimte met een nieuwe geur. Ga naar de website om de waardebon GRATIS te downloaden.

Zó krijg je je tieners ook aan het opruimen!

Tieners staan er nou niet bepaald om bekend dat ze ijverige schoonmakers zijn. Nee, zij besteden liever tijd aan hun sociale leven, uitslapen en Netflixen. Als ouder moet je dus slim zijn om je kinderen ook aan het opruimen te krijgen. Wij helpen je graag een handje…

Want waar tieners heel zenuwachtig van worden is als de WiFi het niet doet… Wat moet je doen? Verander het WiFi wachtwoord en geef je kinderen de volgende opdracht mee: ‘Als je de keuken/slaapkamer/badkamer hebt opgeruimd stuur je een foto en als beloning krijg je dan het WiFi wachtwoord’. Wedden dat ze binnen no-time de handen uit de mouwen steken? 😉

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met AllSafe