100%NL Magazine Trijntje Oosterhuis
Delen

Trijntje Oosterhuis showt jaloersmakend figuur!

Trijntje Oosterhuis treedt 30 maart op in het Ziggo Dome met het Metropole Orkest. De zangeres wil daar de jurk dragen die zij tijdens de opening van de Amsterdam Arena aanhad en het ziet ernaar uit dat dit haar gaat lukken.

Trijntje plaatst een foto op Instagram die haar volgers verbaasd doen staan. Op de foto is Trijntje te zien met een hele slanke taille en wij moeten zeggen dat dit haar prachtig staat. Ook laat zij weten dat ze zich blij en fit voelt.

Onlangs liet Trijntje weten dat zij de rode jurk die zij op 22-jarige leeftijd in 1996 droeg tijdens de opening van Amsterdam Arena graag wil dragen tijdens haar optreden in Ziggodome. Met deze wespentaille zal de jurk haar wederom prachtig staan!

Niet alleen Trijntje, ook haar schoonzus Edsilia Rombley ziet er werkelijk fantastisch uit! Mede dankzij haar deelname aan Dance Dance Dance is Edsilia heel veel kilo afgevallen. Hoewel ze het afvallen ‘de hel’ vond en ze van zichzelf ‘heel veel groenten moest eten’, mag het resultaat er zeker zijn!

https://www.instagram.com/p/Bsv0C-ul22P/

 

Bron: Libelle l Beeld: Instagram

Delen