TUI zet vakantie weer op de kaart met eigen ‘politieke partij’
Delen

TUI zet vakantie weer op de kaart met eigen ‘politieke partij’

Deze maand is het een jaar geleden dat we voor het eerst in Nederland te maken kregen met het coronavirus. Het virus sloeg om zich heen en een lockdown leek de enige oplossing. Dit zorgde er onder andere voor dat al onze vakantieplannen in het water vielen. Veel bedrijven, waaronder de hele reisbranche, kregen het zwaar te verduren. Daarom kwam TUI met een mooi initiatief om jouw vakantie weer op de kaart te zetten!

TUI heeft namelijk een ‘politieke partij’ opgericht: De Partij voor de Vakantie. Op deze manier willen ze meer aandacht vragen voor de Nederlandse Reiziger. Er ontbreekt namelijk een concrete aanpak om Nederlanders weer op vakantie te laten gaan. De reisorganisaties en reisbranches zijn er volgens TUI helemaal klaar voor om deze zomer een veilige en verantwoorde vakantie aan te bieden.

Ook pleiten ze voor een sneller vaccinatiebeleid en meer en laagdrempeliger testen. Op deze manier kunnen we namelijk samen overgaan naar het nieuwe normaal. Vooral na dit jaar van thuiswerken en lockdowns zijn we allemaal toe aan een relaxte en fijne vakantie!

Ook onze uitgever Eddy Guyt heeft zich bij Lijst 38 gevoegd en pleit voor een zomer met verantwoord vakantieplezier. Als we ons allemaal aan de afspraken en regels houden, is op vakantie gaan perfect veilig mogelijk. Stem jij ook op de Partij voor de Vakantie? Wij wel!

 

Delen