100%NL Magazine GTST 2018
Delen

Oh nee! Nog twee spelers verlaten GTST!

Nee hè! Wie verlaten de serie nu weer. De laatste paar maanden hebben Marjolein Keuning, Buddy Vedder, Jord Knotter, Bart Oomen en Urvin Monte al de serie verlaten. Nu is er net duidelijk geworden dat er nog een paar spelers de serie verlaten.

De actrice die GTST gaat verlaten eind dit jaar is niemand minder dan Robin Martens. De actrice speelt al sinds 2010 de rol van Rikki de Jong in de populaire serie. Op dit moment heeft Rikki twijfels of ze moet verhuizen naar Rotterdam en daarmee Meerdijk gaat verlaten. In de door GTST verstrekte synopsissen hoor je niks meer over het personage Rikki waardoor we concluderen dat ze niet meer in de serie te zien zal zijn.

Daarnaast verlaat Stijn Fransen voorlopig de serie. Haar personage, Sam Dekker, verlaat Meerdijk om een exclusieve masterclass fotografie in Edinburgh te gaan volgen. Ze besluit haar spullen te pakken en te vertrekken naar Edinburgh. Ze blijft echter niet voorgoed weg, want ze komt begin januari weer terug naar Meerdijk en treft daar een grote chaos aan.

Zoals velen waarschijnlijk weten heeft Marly van der Velden kort geleden een kindje gekregen en dat betekent dat ze met zwangerschapsverlof is. Haar personage Nina zal dus een tijdje niet in de serie te zien zijn. Nina gaat voor twee maanden naar Hong Kong.

Veel acteurs en actrices hebben de afgelopen tijd al de serie verlaten en daarmee worden deze drie bij het rijtje opgeteld. Hoewel er twee tijdelijk afwezig zijn verlaat Robin Martens waarschijnlijk de serie definitief en dat is voor vele fans slecht nieuws! Laten we hopen dat het hierbij blijft….

Delen