100%NL Magazine Ferri Somogyi
Zie ook:
Delen

Zó ziet de tweeling van Ferri en Noëlle Somogyi er nu uit!

Het is alweer 4 maanden geleden dat Ferri en Noëlle Somogyi voor de tweede keer ouders werden. Dit keer van een tweeling! De jongens Lux en Imre doen het super goed en groeien als kool.

Zwanger van een tweeling

Hoera, Véda wordt grote zus! Dit voorjaar verwachten we een eeneiige TWEELING! Ongelofelijk, dat ik dit mag meemaken! ”, schreef Ferri vorig jaar december op zijn Instagrampagina. Op 17 mei 2021 was het dan eindelijk zover: de tweeling van Ferri en Noëlle werd geboren. De twee jongens werden na 35 weken zwangerschap geboren maar deden het gelukkig heel erg goed!

Omdat de tweeling te vroeg geboren is moesten jongens de eerste periode even in het ziekenhuis blijven om aan te sterken. Inmiddels is de tweeling alweer een tijdje thuis en groeien ze als kool!

Dochter Véda en tweeling Imre en Lux

In totaal hebben Ferri en Noëlle nu drie kinderen, want ze hadden al een dochter Véda. En Véda is een hartstikke trotse, grote zus! Op Instagram deelde Noëlle afgelopen weekend een update van Imre en Lux.

Noëlle: ‘Vrolijke zaterdag!  4 maanden en zo zoet! Imre krijgt ook steeds een boller toetje dus ze lijken steeds meer op elkaar. Voor de kijker: links Lux, rechts Imre’. Wat een schatjes! Je ziet de schattige foto hieronder.

Woning van het gezin Somogyi

Ferri woonde eerst in Laren, maar is daarna ingetrokken bij Noëlle in Broek in Waterland. Uiteindelijk zijn ze met z’n allen teruggekeerd naar Laren. Ferri en Noëlle kochten een 2 onder 1 kapwoning voor de laagste vraagprijs, € 500.000. Het is een ruime woning met drie woonlagen, een garage en een tuin. Aan de garage zit een kantoorruimte met vloerverwarming. Het huis heeft een woonoppervlakte van 124 vierkante meter. De woning heeft in totaal vijf kamers, waaronder vier slaap- en 1 badkamer. De badkamer is voorzien van een bad met een jetstream. Neem hier snel een kijkje om even binnen te kijken bij het huis in het Gooi.

 

Bron en Beeld: Instagram Noelle Somogyi

Delen

Meer over Ferri Somogyi

Zó ziet de tweeling van Ferri en Noëlle Somogyi er nu uit!
Zó ziet de tweeling van Ferri en Noëlle Somogyi er nu uit!
Noëlle Somogyi (32) openlijk over leeftijdsverschil met Ferri (50)
Noëlle Somogyi (32) openlijk over leeftijdsverschil met Ferri (50)
Wegsmelten bij de práchtige gezinsfoto's van Noëlle en Ferri Somogyi
Wegsmelten bij de práchtige gezinsfoto’s van Noëlle en Ferri Somogyi
Lees alle artikelen over Ferri Somogyi