100%NL Magazine Tygo Gernandt
Zie ook:
Delen

Tygo Gernandt: ”Altijd een beetje een boefje”

Tygo Gernandt is momenteel niet meer van de buis af te denken. Dit jaar zie je hem op NPO, Netflix en in de bioscoop. 100%NL Magazine legt hem een aantal keuzes voor.

NPO of Netflix?

”Netflix. Ik zit in The Last Kingdom en er komen ook dit jaar weer nieuwe dingen aan. Dit is voor mij heel erg nieuw en fijn. Ik maak elk jaar wel een film in het buitenland, in Amerika, Engeland of Roemenië, maar het afgelopen jaar heb ik gewoon heel veel gedaan voor Netflix. The Last Kingdom is te gek om te doen, met allemaal oude kleding en paarden.”

GHB of vitamine C?

”Voor een documentaire van de EO stap ik de wereld van de GHB in. Ik heb al eerder documentaires gemaakt, maar hier stap ik echt in als viewer. Ik sta tussen die jongeren om ze van dichtbij te benaderen. Wij hebben de bedoeling gehad om het mét de verslaafden te maken en niet óver de verslaafden. Dat maakt dat ik heel betrokken ben geweest, bleef en nog steeds ben. Het was intens, maar heel erg tof om te doen. En heel erg eigen. Ik ben er voor gevraagd omdat ik als Tygo op televisie ben, maar ook als persoonlijkheid. Ook met de rollen die ik speel, ben ik altijd een beetje een boefje. Dat maakt het contact makkelijker.”

Mateloos of matig?

”Ik ben wel van de extremen. Zo hou ik ook ontzettend van eten -van lekker chique- maar ik weet wel heel goed maat te houden binnen de mateloosheid. Ik ben heel gedisciplineerd.”

Lees het hele interview met Tygo Gernandt in de januari/februari editie van 100%NL Magazine!  

Delen

Meer over Tygo Gernandt

ZIEN: Dit is de 24-jarige nieuwe vriendin van Tygo Gernandt
ZIEN: Dit is de 24-jarige nieuwe vriendin van Tygo Gernandt
WOW: Zo zag Tygo Gernandt eruit tijdens Wie is de Mol? in 2014!
WOW: Zo zag Tygo Gernandt eruit tijdens Wie is de Mol? in 2014!
Lees alle artikelen over Tygo Gernandt