100%NL Magazine Vue
Delen

YES: Dít leuk uitje voor dames is terug van weggeweest!

Het feestelijke filmavondje met je vriendinnen is terug van weggeweest. Je kunt eindelijk weer genieten van de Ladies Night bij Vue, op de manier waarop je hem gewend bent. Het allerleukste uitje voor met je vriendinnen!

Ladies Night bij Vue

Bij binnenkomst word je verwelkomd met een hapje en een drankje. Er staan kraampjes van lokale ondernemers die hun favoriete vrouwenproducten verkopen – leuk om bedrijven uit je eigen buurt te kunnen supporten. Als kers op de taart krijg je een goedgevulde goodiebag mee naar huis, en geniet je natuurlijk van een verrassende film.

Leg de agenda’s naast elkaar, stuur de datumprikkers maar uit, want op 3 november geniet je van Ladies Night bij Vue en daar wil je bij zijn!

Alles op Tafel

Op 3 november geniet je tijdens de Ladies Night van Alles op Tafel met in de hoofdrol Linda de Mol.

In deze film komt een herkenbare vriendengroep samen voor een gezellig etentje. Wat begint als een leuke avond, verandert als iemand voorstelt een spel te spelen: iedereen legt zijn telefoon op tafel en alles wat die avond binnenkomt – sms’jes, oproepen, e-mails, Facebook-berichten – moet met de hele groep worden gedeeld. Als de berichten binnenkomen, leren ze elkaar van een hele andere kant kennen. De onderlinge spanning stijgt. Wat hebben ze te verbergen en hoe goed kennen de vrienden elkaar eigenlijk?

Alles op Tafel is een remake van de Italiaanse bioscoophit Perfetti Sconosciuti, met een Nederlandse signatuur. Regisseur Will Koopman (Gooische Vrouwen, April, May & June) heeft een topcast om zich heen verzameld, met onder andere Lies Visschedijk, Waldemar Torenstra, Linda de Mol en Peter Paul Muller, die opnieuw een koppel vormen. De film behandelt een thema dat tot ieders verbeelding spreekt: hoe nieuwsgierig ben je naar de berichtjes op andermans telefoon, en wat zou je zelf absoluut niet willen delen? Na afloop van de film blijft er genoeg over om met je vriendinnen te bespreken, met natuurlijk de ultieme vraag: zouden jullie dit ook durven?

Koop je tickets!

De Ladies Night van Alles op Tafel vindt plaats op woensdag 3 november, in alle 19 Vue bioscopen. Kaarten zijn te koop via deze link. Het leukste avondje uit met je vriendinnen mag je niet missen.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Vue

Delen