100%NL Magazine Monique Smit
Zie ook:
Delen

ZIEN: De állermooiste vakantiekiekjes van Monique Smit en haar gezin

Monique is inmiddels weer thuis, maar zij heeft samen met haar gezin heel erg genoten van een gezellige muziekreis in Turkije...

Monique Smit

Monique Smit, wie kent haar niet? Met haar stralende glimlach, prachtige zangtalenten en altijd positieve instelling weet ze overal waar ze komt er een feestje van te maken. Of dat nu in een overvolle feesttent is of in een knusse studio, iedereen houdt van Monique.

De goedlachse blondine is niet alleen druk in de weer met haar carrière, maar ook met haar gezin. Samen met haar vriend Martijn Molleman heeft ze inmiddels drie prachtige kinderen.

Muziekreis

Een week lang mocht Monique samen met haar gezin genieten van een muziekreis in Turkije. Rusten is er deze week niet van gekomen, want Monique stond iedere avond op het podium. Tussendoor heeft zij samen met haar partner en kinderen genoten van de zon, het zwembad en het lekkere eten.

Op Instagram deelt Monique een te leuke fotoreeks. Wij zien artiesten als Marco Schuitmaker en Wesley Klein voorbijkomen, maar ook de leukste momenten met Noah, Luca en Lovi. Monique eindigt haar bericht met de hashtag: ‘#mooistebaanvandewereld.’ Wij kunnen ons dat heel goed voorstellen. Het is Monique zo gegund!

Bron en Beeld: Instagram Monique Smit

Delen

Meer over Monique Smit

Monique Smit deelt geweldig nieuws over oudste zoon Noah
Monique Smit deelt geweldig nieuws over oudste zoon Noah
Déze vakantiefoto's van Monique Smit en haar gezin zijn echt adembenemend mooi
Déze vakantiefoto’s van Monique Smit en haar gezin zijn echt adembenemend mooi
Lees alle artikelen over Monique Smit