100%NL Magazine BB Vol Liefde Walter
Delen

OH NEE: Verdrietig nieuws voor B&B Vol Liefde-Walter

Ah nee...heel verdrietig nieuws voor Walter uit B&B Vol Liefde, zijn relatie met Annemiek is over.

B&B Vol Liefde Walter

Het laatste seizoen van B&B Vol Liefde was een seizoen om nooit meer te vergeten. Één van de B&B eigenaren die veel opzien baarde was Walter Spangenberg. De goedlachse en spirituele Walter ontving de meest flamboyante dames in zijn B&B in Frankrijk en dat leverde prachtige televisie op. Van het naakt liggen in het gras, naar het dansen alsof niemand kijkt…heel Nederland smulde er van!

Veelbesproken relatie

Helaas vond Walter tijdens de opnames van B&B Vol Liefde niet de liefde bij een van de kandidaten. Tijdens de reünie-uitzending, waar heel Nederland met smart op wachtte, maakte Walter bekend tóch verliefd te zijn geworden. Hij verklaarde smoorverliefd te zijn op Annemiek. Annemiek deed niet mee aan het programma, maar volgens Walter leerde hij haar na de opnames kennen.

Toch werd er flink gespeculeerd over de relatie tussen Walter en Annemiek, want heel veel mensen waren er heilig van overtuigd dat de twee elkaar al kenden van vóór de opnames, en dat hij dus tijdens de opnames al in een relatie zou hebben gezeten. Walter heeft hier nooit duidelijkheid over gegeven.

Verdrietig nieuws

Helaas voor Walter was Annemiek niet de vrouw van zijn dromen. Aan RTL Boulevard laat hij namelijk weten dat de relatie tussen de twee al een lange tijd over is. ‘Wij zijn sinds september uit elkaar’, laat hij weten. Heel jammer voor Walter, maar zoals we Walter kennen zal het niet lang duren voordat hij weer een klik met iemand anders heeft. Walter heeft zijn hart namelijk altijd open staan voor de liefde, en dat is maar goed ook! 😉

Beeld: Instagram, Bron: Story, RTL Boulevard

Delen