WOW: Dit is het vermogen van de familie Meiland
Zie ook:
Delen

WOW: Dit is het vermogen van de familie Meiland

De familie Meiland is al jaren op tv en zij kopen de ene na de andere woning. Ben jij benieuwd naar het vermogen van de familie? Wij delen het met je.

Familie Meiland

Één van de bekendste families van Nederland: de familie Meiland. Martien, Erica, Maxime en Montana kwamen in 2006 voor het eerst op tv, toen zij meededen aan het programma ‘Ik Vertrek’. In dit programma verbouwden zij hun eerste woning en er volgden er later nog veel meer.

Verhuizen

De Meilandjes verkochten hun eerste chateau in Frankrijk voor zo’n 1,25 miljoen en na een paar keer verhuizen, wonen zij nu in een landhuis in Noordwijk. Ook Maxime is al meerdere keren verhuisd in haar leven. Zij is begin dit jaar samen met haar man en kinderen verhuisd naar hun droomvilla in Noordwijk. Ook Montana woont in Noordwijk. Zij is ook begin dit jaar verhuisd naar haar eigen woning.

Verdiensten

Het verbaasd je waarschijnlijk niets, dat de Meilandjes genoeg verdienen met al hun programma’s. Per aflevering verdient de familie zo’n 50 duizend euro. Erica en Martien zitten overigens wel alleen in hun BV. ‘Bij Martien en mij is alles 50/50’, liet Erica ooit weten aan het zakelijke YouTube-kanaal ‘7DTV. Maxime en Montana sturen een factuur naar hun moeder.

Verder is de familie regelmatig nog in spelprogramma’s te zien en Martien, Erica en Maxime hebben een eigen boek uitgebracht. Ook dit levert veel geld op.

Vermogen

Het vermogen van Martien wordt geschat op 3 miljoen euro. Erica komt daarna met een vermogen van 2,3 miljoen euro en dat van Maxime wordt geschat op 2 miljoen. Erica vertelde destijds dat ze hun eigen bedrijf wel een miljoenenbedrijf kunnen noemen, maar ‘Niet heel veel miljoenen, hoor.’ Over Montana’s vermogen is helaas niets bekend.

Bron en Beeld: Story

Delen