100%NL Magazine Valentijn
Delen

Roodharige vrouwen worden meest verrast op Valentijnsdag!

Verras jij je partner ook altijd met Valentijnsdag? Dan ben je een van de weinige! De meeste mensen hebben namelijk helemaal niks in petto voor hun geliefde. Dat blijkt uit een onderzoek van Haarspullen met ruim 600 respondenten.

Ruim de helft van de vrouwen wordt op Valentijnsdag niet verrast door hun partner of stille aanbidder en maar liefst 55% van de mannen worden elk jaar teleurgesteld. Als ze dan wél verrast worden, zijn bloemen de favoriet of een avondje uit.

Van alle vrouwen worden roodharigen het meest verrast van allemaal! Maar liefst 64% van de roodharigen worden verrast door hun partner op Valentijnsdag en maar 40% van de zwart- en bruinharigen.

In Drenthe wonen de minst romantische mensen van heel Nederland. Bijna 70% van alle dames in Drenthe worden niet verrast door hun Valentijn. Ook in Limburg zijn ze niet heel romantisch. Daar krijgen maar 34% van de vrouwen een leuke verrassing. En waar wonen dan de meest romantische mannen van Nederland? In Utrecht! Daar krijgen 58% van de vrouwen een cadeautje op Valentijnsdag.

Bron: Haarspullen | Beeld: iStock

Delen