100%NL Magazine Max Verstappen
Zie ook:
Delen

Alle ogen op Victoria Verstappen in oogverblindende roze jumpsuit

Op Instagram wordt Victoria Verstappen overladen met complimentjes nadat zij rondwandelt in een roze jumpsuit.

Victoria Verstappen

Kijk je weleens naar een race van Max Verstappen, dan heb je zijn twee jaar jongere zusje Victoria-Jane Verstappen vast wel een keer in de pitbox van Red Bull gespot. Net als Max is zij dol op racen. Hoewel Max en Victoria na de scheiding van hun ouders veel tijd los van elkaar hebben doorgebracht, hebben ze wel een hechte band samen. Toch hebben ze volgens Victoria geen typische broer-zusrelatie. ‘Het grappige is ook dat we nog nooit ruzie hebben gehad. Dat komt denk ik juist doordat we niet echt samen zijn opgegroeid’ vertelt Victoria.

Zoontjes

Victoria is alweer een paar jaar samen met haar vriend Tom Heuts. De twee vormen samen een heel hecht gezin want ze zijn samen de ouders van twee schatten van kinderen: Luka en Lio. De twee jongetjes zijn zó lief, echt om op te vreten.

Gelukkig voor ons deelt Victoria regelmatig de allerleukste foto’s van haar gezinsgeluk. En wat valt ons op? Zoon Luka lijkt als twee druppels water op zijn ome Max. Wat leuk! Benieuwd naar de gelijkenissen tussen Max en Luka? Die zie je hier!

Roze jumpsuit

Vandaag geen snoezig kiekje van haar twee kinderen, maar een prachtige foto van een hot mama! Vol zelfvertrouwen loopt Victoria door de straten in een oogverblindend, roze jumpsuit. Wauw, het staat haar prachtig!

De complimentjes stromen binnen voor Victoria. ‘Cute as always!’, schrijft een van haar volgers onder het kiekje. En daar zijn wij het helemaal mee eens, ze ziet er prachtig uit!

Bron en Beeld: Instagram Victoria Verstappen

Delen