100pmagazine_max_victoria_verstappen

WOW: Zoontje Victoria Verstappen is een look-a-like van oom Max!

De volgers van Victoria zijn helemaal verbluft hoeveel zoon Luke op oom Max Verstappen lijkt! En ook wij zien de gelijkenissen, mini Max!

De zus van Max Verstappen

Kijk je weleens naar een race van Max Verstappen, dan heb je zijn twee jaar jongere zusje Victoria-Jane Verstappen vast wel een keer in de pitbox van Red Bull gespot. Net als Max is zij dol op racen. Hoewel Max en Victoria na de scheiding van hun ouders veel tijd los van elkaar hebben doorgebracht, hebben ze wel een hechte band samen. Toch hebben ze volgens Victoria geen typische broer-zusrelatie. ‘Het grappige is ook dat we nog nooit ruzie hebben gehad. Dat komt denk ik juist doordat we niet echt samen zijn opgegroeid’ vertelt Victoria.

Reizen

Door de carrière van de jonge Formule 1 coureur, vlogen ze de hele wereld over en kwamen ze op diverse plekken. ‘Ook gingen we veel met oudere mensen om. Dan gedraag je je al snel minder kinderachtig. De meeste pubers gaan op stap, dat deden wij niet. Ik vond het leuker om te reizen en met Max samen te zijn dan met vriendinnen uit te gaan’ aldus Victoria.

Gezinsleven

Inmiddels lijkt Victoria zich vooral te focussen op haar carrière als influencer en haar gezin. Toen Victoria op haar negentiende haar vriend Tom Heuts leerde kennen, waren ze er al snel over uit dat ze jong kinderen wilden krijgen. Op 21-jarige leeftijd kreeg zij een zoon genaamd Luke niet lang daarna beviel ze van een 2e zoon genaamd Lio. En wat zijn ze schattig! De volgers van Victoria zijn helemaal verbluft hoeveel zoon Luke op oom Max Verstappen lijkt! En ook wij zien de gelijkenissen, mini Max! Je ziet de foto’s hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Victoria Verstappen