100pmagazine_max_victoria_verstappen
Zie ook:
Delen

WOW: Zoontje Victoria Verstappen is een look-a-like van oom Max!

De volgers van Victoria zijn helemaal verbluft hoeveel zoon Luka op oom Max Verstappen lijkt! En ook wij zien de gelijkenissen, mini Max!

De zus van Max Verstappen

Kijk je weleens naar een race van Max Verstappen, dan heb je zijn twee jaar jongere zusje Victoria-Jane Verstappen vast wel een keer in de pitbox van Red Bull gespot. Net als Max is zij dol op racen. Hoewel Max en Victoria na de scheiding van hun ouders veel tijd los van elkaar hebben doorgebracht, hebben ze wel een hechte band samen. Toch hebben ze volgens Victoria geen typische broer-zusrelatie. ‘Het grappige is ook dat we nog nooit ruzie hebben gehad. Dat komt denk ik juist doordat we niet echt samen zijn opgegroeid’ vertelt Victoria.

Gezinsleven

Inmiddels lijkt Victoria zich vooral te focussen op haar carrière als influencer en haar gezin. Toen Victoria op haar negentiende haar vriend Tom Heuts leerde kennen, waren ze er al snel over uit dat ze jong kinderen wilden krijgen. Op 21-jarige leeftijd kreeg zij een zoon genaamd Luka niet lang daarna beviel ze van een 2e zoon genaamd Lio. En wat zijn ze schattig! Een aantal weke geleden deelde Victoria heel erg leuk babynieuws, want ze is opnieuw in verwachting! Het wordt het derde kindje voor Victoria en Tom.

De volgers van Victoria zijn helemaal verbluft hoeveel zoon Luka op oom Max Verstappen lijkt! En ook wij zien de gelijkenissen, mini Max! Je ziet de foto’s hieronder.

look-a-like neefje Max Verstappen

 

Bron en Beeld: Instagram Victoria Verstappen

Delen

Meer over Max Verstappen

LEZEN: Max Verstappen openhartig over vaderschap
LEZEN: Max Verstappen openhartig over vaderschap
Fans Max Verstappen opgelet: de autocoureur deelt gewéldig nieuws!
Fans Max Verstappen opgelet: de autocoureur deelt gewéldig nieuws!
Lees alle artikelen over Max Verstappen