Dennis Weening, gezin 100pmagazine
Delen

VIDEO: Dennis Weening geschokt door bijzondere avondritueel dochter

Dennis Weening weet even niet wat hij ziet wanneer hij gisteravond de kamer van zijn 8-jarige dochtertje Charlie inloopt..

Dennis Weening

Dennis Weening, bekend als de energieke presentator met een onvervalste Haagse tongval en altijd een vlotte babbel. Zijn ongedwongen charme en natuurlijke aanwezigheid voor de camera hebben hem snel naar voren geschoven in de televisiewereld. Hij werd een van de bekendste gezichten op MTV en later op RTL, waar hij met zijn humor en flair het populaire programma ‘Expeditie Robinson’ presenteerde.

Naast zijn werk als presentator is Dennis ook een bevlogen vader en echtgenoot. Hij is de trotse vader van drie kinderen. Samen met zijn huidige vrouw Stella heeft Dennis zijn jongste twee kinderen gekregen: Coco en Charlie.

Bijzondere avondritueel

De tijd vliegt voorbij en dat beseft Dennis Weening ook heel goed. Het lijkt net gisteren toen hij met Charlie als peuter grappige filmpjes opnam en deze deelde met zijn volgers op Instagram. Charlie is inmiddels een stuk ouder en heeft nu ook een hele bijzondere avondritueel. De presentator deelt deze hilarische video met zijn volgers op Instagram. Onder de beelden schrijft hij: ‘Serieus. Dit is het avondritueel van Charlie.” Je ziet het hier.

 

Bron en Beeld: Instagram Dennis Weening

Delen

Meer over Dennis Weening

Dennis Weening apetrots op zijn dochter: 'Zo lief en zooooo knap'
Dennis Weening apetrots op zijn dochter: ‘Zo lief en zooooo knap’
AAWH: Dennis Weening deelt aandoenlijke foto van verliefde dochter
AAWH: Dennis Weening deelt aandoenlijke foto van verliefde dochter
Lees alle artikelen over Dennis Weening