100%NL magazine Fallon
Zie ook:
Delen

VIDEO: Fallon Froger gaat los met mama’s make-up!

De kleine Fallon Froger zag haar kans schoon toen ze haar mama's make-up te pakken kreeg!

Danny Froger en Ann Dominique

In het gezellige Huizen vinden we de mooie gezinswoning van Danny Froger. Hier woont hij samen met zijn vriendin Ann Dominique en dochtertje Fallon.

Een paar jaar geleden kocht Danny de woning voor €325.000. Voor dit geld heeft hij een ruime eengezinswoning met vier slaapkamers en een badkamer. De woning heeft drie verdiepingen, een luxe open keuken en een tuin!

Foto’s van de woning zie je hier!

Een zusje voor Fallon!

In september 2019 werd Fallon geboren. De kleine meid wordt op handen gedragen en dat is niet gek: ze is echt om op te vreten! Fallon kan nu nog met volle teugen genieten van de volle aandacht van haar beide ouders, want over een paar maanden is dat anders. Fallon wordt namelijk grote zus! Er is nog een klein Frogertje op komst, ook dit wordt weer een meisje.

Aan 100%NL Magazine vertelde Ann Dominique hierover: ‘Ik voel me heel goed, alleen een beetje moe. Verder heb ik nergens last van. Een beetje hetzelfde als hoe ik me bij Fallon voelde. Als ik diezelfde zwangerschap en bevalling zou kunnen hebben, dan tekening ik daarvoor. Omdat ik me hetzelfde voel, denk ik ook dat het weer een meisje wordt.’ Inmiddels is bekend dat Ann Dominique en Danny Froger een tweede dochter verwachten!

Make-up

Ann Dominique en Fallon zijn stapel op elkaar en hebben een hechte moeder-dochter band. Zo doen ze alles samen en dragen ze zelfs soms ook dezelfde kleding. Echt té schattig!

Toen Fallon haar mama’s make-up te pakken kreeg zag ze haar kans schoon! Met opperste concentratie probeerde ze zich net zo mooi op te maken als Ann Dominique. Gelukkig voor ons werd het schattige tafereel vastgelegd op video. Oefening baart kunst zullen we maar zeggen! 😉

Bron en Beeld: Instagram Ann Dominique

Delen

Meer over Danny Froger

SMELT: Fallon Froger ontpopt zich als ware entertainer
SMELT: Fallon Froger ontpopt zich als ware entertainer
René en Danny Froger openhartig over eerdere tegenslagen
René en Danny Froger openhartig over eerdere tegenslagen
Lees alle artikelen over Danny Froger