100%NL Magazine Humberto Tan
Delen

VIDEO: Humberto Tan geniet van quality time met geliefde in Praag

Zo te zien hebben de twee het heel gezellig samen! Je ziet de video hier.

Humberto Tan

Humberto Tan kennen we allemaal als die goedlachse presentator van verschillende programma’s. Maar Humberto houdt het niet alleen bij presenteren, hij doet ook soms mee aan een tv-programma. Zo wist hij in 2016 de eerst editie van het Jachtseizoen te winnen én werd hij in datzelfde jaar de winnaar van Het Perfecte Plaatje. Het fotograferen is nog steeds een grote hobby van Humberto.

Kinderen

Humberto was bijna dertig jaar samen met zijn vriendin Ineke. Het was geen geheim dat Humberto en Ineke huwelijksproblemen hadden en al snel maakte de presentator op Instagram bekend dat zij hun relatie beëindigden. Ze zijn nooit getrouwd geweest, maar hebben wel drie prachtige kinderen samen: Isa, Julia en Benjamin.

Quality Time

Humberto heeft zijn koffers gepakt en is volop aan het genieten van het mooie Praag. Samen met zijn dochter Isa bezoekt hij de mooiste plekken en gezellige restaurants. Op zijn Instagram laat hij de hoogtepunten van de city trip zien. Daarbij schrijft hij: “Samen op pad, vader en dochter.” Ook veel volgers reageren onder het bericht. Zo schrijft er iemand: “Dat zijn de mooie momenten samen!.” Je ziet het bericht hieronder.

https://www.instagram.com/reel/CulqWK0upx6/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

 

Delen

Meer over Humberto Tan

Zó zien de 3 kinderen van Humberto Tan er nu uit!
Zó zien de 3 kinderen van Humberto Tan er nu uit!
WOW: Humberto Tan steelt de show met lange, zwarte lokken
WOW: Humberto Tan steelt de show met lange, zwarte lokken
Lees alle artikelen over Humberto Tan