100%NL Magazine IJsland
Delen

Vanaf €39 vlieg je nu met Transavia naar Reykjavik!

IJsland is een fantastische bestemming en heel afwisselend. Vlieg nu met Transavia naar Reykjavik vanaf €39!

Geniet van de ruige natuur, bijzondere natuurverschijnselen of uitgestrekte landschappen. Dompel jezelf letterlijk onder in de unieke Blue Lagoon.

De Blue Lagoon staat bekend als een luxueuze, geometrisch verwarmde spa. Het water is afkomstig uit diepe gaten en heeft een gemiddelde temperatuur van 39 graden. Volgens de IJslanders heeft het water in de Blue Lagoon een heilzame werking. Of laat je in de wintermaanden verrassen door het adembenemende Noorderlicht. 

Ook in Reykjavik is een hoop te beleven. Het opvallende middelpunt van de stad is de kerk Hallgrimskirkja, waar vandaan je (in de top) een schitterend uitzicht over de stad hebt. Met maar ongeveer 120.000 inwoners voelt Reykjavik niet aan als een grote wereldstad en is het heerlijk compact!

Boek je vliegticket naar Reykjavik en beleef een vakantie als nooit tevoren. Er is geen stad zo uniek als de meest Noordelijke hoofdstad ter wereld! De vlucht naar Reykjavik duurt maar ongeveer drie uur. Bij Transavia boek je nu al je vliegticket vanaf €39! 

Bron: Transavia Beeld: iStock

Delen