100%NL Magazine Zoë Over Mijn Lijk
Zie ook:
Delen

Vloeiende tranen bij kijkers om afscheid OML-Zoë ‘Dag lieve Zoë’

Het afscheid van OML-Zoë zorgt voor veel emotie bij kijkers..

Over Mijn Lijk

In het programma Over Mijn Lijk worden jonge, ongeneeslijk zieke mensen gevolgd door presentator Tim Hofman. Hoe gaan ze om met het feit dat hun leven niet lang meer duurt? Wat willen zij in ieder geval uit het leven halen? En welke dromen hebben ze? Deze onderwerpen komen in het programma allemaal ter sprake.

Afscheid

Zoë is één van de strijders dit seizoen. Zij verloor het gevecht tegen uitgezaaide botkanker. Dinsdagavond is te zien hoe presentator Tim Hofman afscheid van haar neemt en kijkers houden het niet droog. Als Tim haar bezoekt, ligt ze op een bed in de woonkamer. “Het is heel hard gegaan, ineens, de afgelopen weken”, vertelt Zoë aan Tim. “Ik ben mentaal nog niet waar mijn lichaam al wel is”, zegt ze. De twee roken samen nog een sigaret en nemen afscheid met een dikke knuffel. “Veel plezier aan de andere kant”, zegt Tim. Tien dagen later overleed ze op 28-jarige leeftijd.

Emoties bij de kijkers

Het afscheid zorgt voor veel emotie bij kijkers. Zo schrijft iemand op X: “Wat een hartverscheurende aflevering vanavond Dag lieve Zoe.. RIP Meisje..” en “Koude rillingen over mijn rug.” Ook Tim Hofman deelt nog een mooi bericht over Zoë deze zie je hier. 

https://www.instagram.com/p/C3TcUGvIGeV/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

 

Bron: OML. Beeld: Instagram Tim Hofman

Delen