100%NL Magazine Hans Kazan
Zie ook:
Delen

HEFTIG: Vlucht Hans Kazàn maakt noodlanding

De vlucht van Malaga naar Amsterdam liep een stuk anders dan Hans had gehoopt. Gelukkig is alles goed afgelopen.

Hans Kazàn

Hans Kazàn is bekend als Nederlands goochelaar en televisiepresentator. Hij is al jaren samen met zijn partner, Wendy. De vrouw met wie hij getrouwd is en waar hij vijf kinderen mee kreeg. Hun eerste dochter, Maaike overleed op 3-jarige leeftijd. Een aantal jaren geleden werd bekend dat hun tweede dochter aan een zeldzame ziekte lijdt, waarvan zij niet zal genezen. Twee jaar geleden belandde Hans zelf in het ziekenhuis. Hij hield zijn eten niet meer binnen, was zwak en viel veel kilo’s af. Een hoop Ellende in de familie, maar zij proberen altijd met een lach op het gezicht vooruit te kijken.

Noodlanding

Hans vloog gisteren terug van Malaga naar Amsterdam en normaal gesproken duurt zo’n vlucht drie uur, maar dat was dit keer helaas niet het geval. Hans’ vliegtuig moest namelijk een noodlanding maken in Parijs. Dit allemaal omdat een passagier agressief werd en niet wilde stoppen met roken. De meneer in kwestie is opgewacht door de politie en van boord gehaald. Daarna kon het vliegtuig rustig terugvliegen naar Amsterdam. Aan Shownieuws vertelt Hans over dit voorval. ‘Hij kwam steeds langs en was agressief tegen de werknemers. Hij begon ze ook uit te schelden…Hij was gewoon heel druk bezig. De man zat wel achterin het vliegtuig en stak een sigaret op.’

Not amused

Een mede-passagier vertelde over de bizarre gebeurtenis tegen De Telegraaf: ‘Mede-Passagiers waren ’not amused’ en de man kreeg bij het afvoeren door de politie nog de nodige verwensingen naar zijn hoofd. Een stewardess vertelde dat ze dit in tien jaar vliegen nog niet eerder had meegemaakt.’ Wij kunnen ons dan ook goed voorstellen dat je enorm schrikt als zoiets je overkomt. Gelukkig is het allemaal goed afgelopen.

Bron en Beeld: De Telegraaf en Shownieuws

Delen

Meer over Hans Kazan

Hans Kazan neemt heftig en drastisch besluit
Hans Kazan neemt heftig en drastisch besluit “Andere fase”
Hans Kazàn gaat een spannende tijd tegemoet
Hans Kazàn gaat een spannende tijd tegemoet
Lees alle artikelen over Hans Kazan