100%NL Magazine Frans Mariska Bauer

Volgers Mariska Bauer reageren massaal: ‘Wat zie je er goed uit!’

Nadat Mariska Bauer een foto op haar Instagram plaatste werd ze overladen met complimentjes van haar volgers.

Mariska Bauer

Frans en Mariska Bauer zijn inmiddels al heel wat jaren samen, waarvan 14 getrouwd. Het goedlachse stel heeft samen een heel fijn gezin opgebouwd, met vier kinderen. Met als absolute spil van het gezin: Mariska. Ze wordt geadoreerd door haar man en door haar zoons.

Herseninfarct

Wat een ontzettend mooi jaar had moeten worden voor het gezin van Frans en Mariska Bauer begon desastreus. Plotseling werd Mariska getroffen door een herseninfarct. Een zware klap voor Mariska, maar ook voor haar hechte gezin.

Er brak een onzekere periode aan waarin Mariska zoveel mogelijk probeerde te herstellen. Gelukkig is dat gelukt en liet Mariska een tijdje geleden weten geen uitvalsverschijnselen meer te hebben.

‘Wat zie je er goed uit!’

Vandaag plaatst Mariska een hele leuke selfie waarbij ze een waanzinnige outfit aan heeft. ‘Happy Dinsdag’, schrijft ze bij het kiekje.

De volgers van Mariska zijn door het dolle heen dat ze haar weer even zien en overladen haar met complimentjes. ‘Wat zie je er goed uit!’, schrijven ze allemaal onder de foto. En dat is helemaal waar. Wij zijn ook blij om te zien dat Mariska weer straalt!

Bron en Beeld: Instagram Mariska Bauer