100%NL Magazine Jamai Loman

Dit is de grote liefde van Jamai Loman!

Jamai is al jaren (met tussenpozen) gelukkig met acteur Michael Muller. De twee denken zelfs aan kinderen!

Tour de Frans

Jamai was een tijdje geleden te zien in een nieuwe aflevering van Tour de Frans. Deze week stond hij centraal en blikt het gezelschap terug op het leven van de zanger. Maar wat veel mensen waarschijnlijk niet wisten, is dat Jamai al jaren samen is met zijn vriend Michael Muller (30).

Bijna 12 jaar samen

In 2010 kreeg het stel een relatie. Na twee jaar eindigde relatie, maar het stel vond elkaar een paar maanden later weer. Ze hadden er bewust voor gekozen om de relatie uit de schijnwerpers te houden. Dit jaar liet Jamai weten dat hij en Michael een grote kinderwens hebben. Ze zijn zelfs al in gesprek geweest met Paul de Leeuw die twee kinderen uit Amerika heeft geadopteerd.

Kinderwens

“Het onderwerp kinderen komt iedere keer terug. We weten ook dat we daarin een beslissing moeten gaan nemen. De tijd gaat zo snel… Ik ben nu 35 jaar en straks ben ik te oud voor adoptie.” Het verschil tussen de oudste ouder en het kind mag volgens de Nederlandse overheid niet meer dan veertig jaar zijn. “Daar ben ik het ook mee eens. We zijn het echt serieus aan het overwegen, dus wie weet hebben we over een paar jaar een zoon of dochter”, aldus een enthousiaste Jamai.

Bron: Story | Beeld: Instagram