100%NL Magazine Erica Meiland
Zie ook:
Delen

Dít zegt de nieuwe vriend van Erica Meiland over hun relatie

Vorige week werd bekend dat Cupido opnieuw raak heeft geschoten, dit keer bij Erica Meiland!

Nieuwe liefde voor Erica

Vorige week zagen we tijdens een aflevering van Chateau Meiland dat Erica op een wandeldate ging met een mysterieuze man. Maar heel mysterieus is hij niet meer, want inmiddels is zijn identiteit bekend: het gaat om privédetective Sander van Betten.

Ondanks dat het nieuws vorige week hot topic was, daten de twee al ruim een half jaar! Aan Shownieuws laat Sander weten ‘Mensen hebben ons wel gezien met de honden – en herkend – maar dat is allemaal onder de pet gebleven.’

Toch was er iemand anders wél op de hoogte van het liefdesgeluk, een BN’er welteverstaan. En dan hebben we het niet over Martien Meiland, maar over: Peter R. de Vries! Peter en Sander zijn goede vrienden en daarom heeft Sander Peter ingelicht. Ook vanwege het werk van Peter bij RTL Boulevard.

Opnieuw oma

Het leven lacht Erica toe. Een nieuwe liefde aan de haak geslagen én er is een kleinkind onderweg. Dochter Maxime is namelijk in verwachting! Maxime en haar vriend Leroy verwachten hun eerste kindje samen en zijn natuurlijk dolgelukkig met het mooie nieuws! Op Instagram pronkt Maxime apetrots met haar mooie babybuik, wat een plaatje!

Beeld: Instagram, Bron: Shownieuws

Delen

Meer over Chateau Meiland

LEZEN: Verwijderde scène uit Chateau Meiland roept veel vragen op bij kijkers
LEZEN: Verwijderde scène uit Chateau Meiland roept veel vragen op bij kijkers
Zoveel kost een nachtje in de (volgeboekte) B&B van de Meilandjes
Zoveel kost een nachtje in de (volgeboekte) B&B van de Meilandjes
Lees alle artikelen over Chateau Meiland