100%NL Magazine Freek Bartels
Delen

ZIEN: Dit is de leuke vriend van Freek Bartels!

Gisteravond hebben we massaal kunnen genieten van The Passion. Met niemand minder dan Freek Bartels in de hoofdrol van Jezus. Zo ziet de vriend van Freek Bartels eruit!

Vriend van Freek Bartels

Freek is al jaren gelukkig met zijn mooie vriend Mick. De twee leerden elkaar kennen via Tinder en was het meteen raak. Aan Jan Magazine liet Freek destijds weten hoe het uitbloeide tot een relatie: ‘Op een dag postte hij een foto van zichzelf met ontbloot bovenlijf, badend in het gouden zonlicht, en ik reageerde met: “Wanneer gaan we elkaar nou zien?” Hij antwoordde: “Wat doe je vanavond?” Ik had de hele dag gerepeteerd, lag voor apengapen op de bank, maar dacht: let’s go! Wat heb je te verliezen? Afijn, het heeft een ontzettend leuke, eerste avond opgeleverd, gevolgd door een date in een karaokebar waar hij, schaamteloos, I wanna dance with somebody van Whitney Houston heeft gezongen. Dat vond ik echt mega-aantrekkelijk. Hij is zó direct; als Mick ergens binnenkomt heeft hij meteen alle aandacht.’

Inmiddels gaat het zo goed tussen de twee, dat Freek stiekem wel eens droomt over het krijgen van een kind. ‘Het lijkt me fantastisch om zo’n klein wezen te zien opgroeien.’ Wie weet, zou het er dan ooit van komen?

Beeld: Instagram Freek Bartels/ ANP Foto, Bron: Nu.nl, Jan Magazine

Delen