100%NL Magazine Marieke Elsinga
Zie ook:
Delen

FOTO: Dít is de leuke vriend van Marieke Elsinga!

Benieuwd hoe de vriend van Marieke Elsinga eruitziet? Wij delen en te leuke en unieke foto van het stel samen.

Marieke Elsinga

Marieke Elsinga werd bekend bij het grote publiek als side-kick van Mattie & Wietze bij Q-music. In 2018 begon ze samen met Mattie Valk haar eigen radioprogramma: Mattie & Marieke. Naast het maken van radio, is Marieke ook veel op televisie te zien. Zij is lang presentatrice geweest van RTL Boulevard, deed mee aan Expeditie Robinson en daarnaast is zij jurylid geweest in het programma I Can See Your Voice.

Vriend Sander

Begin 2020 maakte Marieke bekend dat ze smoor- en smoorverliefd was op de leuke Sander. Na een jaar relatie besloten de twee om te gaan samenwonen en dat beviel Marieke al snel heel goed! Aan Aran Bade liet ze destijds weten: ‘Ik vind het echt heel gezellig. Ik heb vaker het gevoel dat ik de slacker ben in het huishouden.’ Het stel werd eind 2022 voor de eerste keer ouders van een zoontje, Jip. En hoe leuk: in augustus 2024 verwachten zij een tweede wondertje!

Hoewel Marieke tot over haar oren verliefd is op Sander, deelt zij nooit foto’s met hem op social media. Wij hebben toch een leuke foto gevonden van het stel.

Benieuwd hoe Sander eruitziet? Je ziet het hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Marieke Elsinga

Delen

Meer over Marieke Elsinga

ZIEN: Apetrotse Marieke Elsinga showt groeiende babybuik
ZIEN: Apetrotse Marieke Elsinga showt groeiende babybuik
ZOET: Marieke Elsinga deelt nieuwe foto van haar zoon Jip met Mattie
ZOET: Marieke Elsinga deelt nieuwe foto van haar zoon Jip met Mattie
Lees alle artikelen over Marieke Elsinga