WAT!? Dít zijn de échte namen van de BN'ers

WAT!? Dít zijn de échte namen van de BN’ers

Ook BN’ers houden ons wel eens voor de gek. Want achter de meest bekende artiestennamen schuilen de meest normale namen: die had jij echt niet bij deze sterren verwacht!

Jan Smit

Jan werd als kind bekend en nog steeds is hij niet weg te denken uit de Nederlandse showbizz. Heel Nederland én Duitsland kent hem natuurlijk als Jan Smit. Maarrrr…zijn échte naam is Johannes Hendricus Maria Smit!

Gordon

Gordon heeft een wel hele lange naam. De oorspronkelijke naam van Gordon is namelijk Cornelis Willem Gordon Heuckeroth.

Frans Bauer

‘In Frans we Trust’, horen we de laatste tijd veel. Toch moeten we je teleurstellen, Frans Bauer heet helemaal geen Bauer van zijn achternaam! Hij heeft namelijk de achternaam van zijn moeder gekregen: Van Doorn.

Glennis Grace

De Amsterdamse zangeres heeft als echte naam Glenda Batta. Dat klinkt een stuk saaier dan haar artiestennaam, dus wij begrijpen wel dat ze er een twist aan heeft gegeven!

Waylon

De naam Waylon ligt natuurlijk lekker in de mond, maar de Hollandse naam van deze artiest is Willem Bijkerk.

Hans Klok

Misschien wel de bekendste goochelaar van Nederland heet in het echt Johannes Franciscus Catharinus Klok. Maar ja, het is ook niet voor niets een illusionist!

Thomas Berge

Deze zanger is ons natuurlijk ook niet geheel onbekend, maar de echte naam van Thomas is wel heel anders dan wij hadden gedacht. Zijn ouders hebben hem namelijk Chiel Thomas Ottink genoemd, maar hier was Thomas het blijkbaar dus niet mee eens.

Lil Kleine

Misschien wel de bekendste rapper van dit moment heet geen Lil Kleine, maar Jorik Scholten. Wow, dit hadden wij ook niet verwacht!

Hardwell

Deze beroemde DJ is sinds september gestopt. Met een laatste knaller van een concert nam hij afscheid van zijn tijd als DJ en hij is nu gewoon weer Robbert van de Corput!

Bobbi Eden

Glamourmodel Bobbi Eden heet helemaal geen Bobbi, maar eigenlijk heet ze Priscilla Hendrikse!

Kraantje Pappie

Kraantje Pappie kennen we allemaal als hiphopartiest, maar weten jullie ook zijn echte naam? Hij heet eigenlijk Alex van der Zouwen.

Ilse de Lange

Huh? Ilse heet helemaal geen Ilse, maar Annouska de Lange!

Patty Brard

Patty’s naam ligt niet heel ver van haar eigen naam af, alleen haar voornaam is anders. In plaats van Patty heet zij Petula!

Stefano Keizers

Cabaretier en kleinkunstenaar Stefano Keizers kennen we natuurlijk allemaal als, juist, Stefano Keizers. Maar wisten jullie dat dit zijn alter ego is? Zijn eigen naam is Gover Julius Samuel Melt!

 

 

Bron: Beau monde l Beeld: Instagram