100%NL Magazine Douwe Bob
Zie ook:
Delen

Met déze mooie vrouw gaat Douwe Bob trouwen!

Het nieuws is naar buiten: Douwe Bob gaat trouwen! Lees hier welke mooie vrouw de gelukkige in kwestie is!

Douwe Bob

Toen Douwe Bob in 2012 de eerste editie van ‘De beste singer-songwriter van Nederland’ wist te winnen werd hij in één klap beroemd. Zijn nummer Multicoloured Angels, waarmee hij de finale wist te winnen van Nielson, bracht hij daarna uit als single. En daarna ging het snel met Douwe. In 2016 vertegenwoordigde hij Nederland tijdens het Eurovisiesongfestival in Zweden. Met zijn nummer ‘Slow Down’ wist hij de 11e plaats te behalen.

Kinderen

Vorig jaar kwam Douwe Bob veelvuldig in het nieuws nadat bekend werd dat hij niet 1, niet 2, maar 3 keer vader zou worden. Hij heeft inmiddels drie kinderen bij drie verschillende moeders. Hij heeft twee dochters genaamd Bobby Lou en Ziggy en zoon Elias. Voor zijn zoon liet hij een tijdje geleden een gi-gan-tische tattoo in zijn nek. Benieuwd hoe die tattoo eruit ziet? Dat zie je hier.

Aan het AD laat Douwe Bob in een openhartig interview weten dat hij inmiddels zijn dochter Ziggy ook heeft ontmoet. ‘Ze is al bijna een jaar, dat was een bijzonder moment. Ze heeft een Surinaamse moeder, maar ze is heel licht uitgevallen, ze lijkt wel op mij, Een prachtige meid, klein van stuk. Het lijkt mij mooi – en haar moeder ook – dat die kleine en ik wat met elkaar opbouwen.’

Ziggy is dus alweer bijna 1 jaar maar toch zag Douwe haar niet eerder. Dit komt omdat Douwe en de moeder van Ziggy geen goede band hadden. ‘Dat lag net zo goed aan mij, ik heb ook verzaakt. Ik was in een soort van totale paniek. Maar weet je wat moeilijk is? Alles wat ik zeg, ook nu in dit gesprek, is link. Ik wil niemand kwetsen, maar elk woord dat ik zeg kan verkeerd overkomen, is het niet bij de één dan misschien bij de ander. Dat maakt het allemaal heel precair.’

UPDATE juli-2023: In een recent interview met LINDA. laat Douwe Bob weten dat hij inmiddels zijn twee dochters Bobby Lou en Ziggy niet meer ziet. Hij laat weten: ‘Ik heb nu dus te maken met drie vrouwen met verschillende achtergronden die allemaal andere ideeën hebben over het leven en de toekomst. Waardoor ik mijn dochters minder zie dan mijn zoon. Of eigenlijk: ik zie ze momenteel helemaal niet. En dat vind ik heel moeilijk.’

Aanstaande vrouw

Zijn zoon Elias kreeg Douwe met zijn (toen nog ex) vriendin Anouk. In december 2022 kwam het prachtige nieuws naar buiten dat Douwe Anouk heeft gevraagd of ze met hem wil trouwen, en het antwoord was ja!

Tijdens een groot feest ter ere van zijn 30e verjaardag besloot hij om Anouk ten huwelijk te vragen. ‘Ik voel me echt compleet met Anouk en ben zo ontzettend blij dat ze ja heeft gezegd’, aldus een dolgelukkige Douwe Bob.

Zie hieronder de foto’s van het prachtige stel. Wat wij de mooiste foto vinden? Dat is toch wel deze foto, waarop ze staan te kussen. Een prachtig stel!

Instagram Douwe Bob, RTL Boulevard

Delen

Meer over Douwe Bob

Douwe Bob straalt: 'Ik voel me beter dan ooit'
Douwe Bob straalt: ‘Ik voel me beter dan ooit’
SMELT: Douwe Bob en zoon Elias spelen samen gitaar en het is zó schattig
SMELT: Douwe Bob en zoon Elias spelen samen gitaar en het is zó schattig
Lees alle artikelen over Douwe Bob