100%NL magazine Louis van Gaal
Zie ook:
Delen

ZIEN: Dit is de leuke vrouw van Louis van Gaal

De nieuwe adviseur van Ajax is al jaren gelukkig met zijn vrouw Truus. Wat een prachtig stel is het..

Ajax

Louis van Gaal is de juiste man om Ajax te helpen, zo oordeelt Johan Derksen aan tafel bij Vandaag Inside. De voormalig succestrainer van de club gaat aan de slag als adviseur van de Raad van Commissarissen en volgens Derksen kan hij met Michael van Praag en Leo van Wijk een sterk trio gaan vormen.

Louis van Gaal

Bekend van natuurlijk zijn omvangrijke voetbalcarrière als voetballer en als coach, maar óók van zijn Engelse uitspraken: Louis van Gaal. Hij is een druk en bezet man. Louis brengt natuurlijk ongelooflijk veel tijd door op het voetbalveld, maar als hij niet bezig is met voetbal is hij bezig met zijn andere grote passie: zijn familie.

Eerste liefde

Louis is al jaren gelukkig met zijn vrouw Truus, maar dit is niet de eerste vrouw met wie hij trouwde. Hij stapte in 1974 met Fernanda Obbes in het huwelijksbootje en met haar kreeg hij 2 dochters, Brenda en Renate. Hun liefdesverhaal kwam droevig ten einde, want bij Fernanda werd kanker geconstateerd en deze verschrikkelijke ziekte heeft zij niet overwonnen.

Truus

Nadat Louis en zijn dochters in een diep dal hadden gezeten, kwam hij zijn huidige vrouw Truus tegen. Met haar trouwde Louis in 2008 en zij zijn sindsdien onafscheidelijk en hartstikke gelukkig samen. Eerder deze week vertelde Truus in een interview met Nouveau over haar huwelijk met Louis. Volgens haar is Louis de romantische van de twee, merkt hij alle kleine dingen op en is hij een onwijs lieve man. Volgens Truus klopt het dan ook niet dat mensen denken dat zij de gezellige en toegankelijke is van de twee en Louis de stugge man.

https://www.instagram.com/p/CjQmWJbD9dk/?utm_source=ig_web_copy_link

Header beeld: ANP. Bron en Beeld: Instagram Nouveau, Nouveau Magazine, Vandaag Inside

Delen

Meer over Louis van Gaal

Zware operatie voor Louis van Gaal: 'Er zijn zoveel complicaties opgetreden'
Zware operatie voor Louis van Gaal: ‘Er zijn zoveel complicaties opgetreden’
WOW: Louis van Gaal koopt gigantische penthouse van 10 miljoen
WOW: Louis van Gaal koopt gigantische penthouse van 10 miljoen
Lees alle artikelen over Louis van Gaal