100%NL magazine Louis van Gaal

ZIEN: Dit is de leuke vrouw van Louis van Gaal

De bondscoach van het Nederlands elftal is al jaren gelukkig met zijn vrouw Truus. Wat een prachtig stel is het..

Louis van Gaal

Bekend van natuurlijk zijn omvangrijke voetbalcarrière als voetballer en als coach, maar óók van zijn Engelse uitspraken: Louis van Gaal. De huidige bondscoach van het Nederlands elftal is een druk bezet man. Louis brengt natuurlijk ongelooflijk veel tijd door op het voetbalveld, maar als hij niet bezig is met voetbal is hij bezig met zijn andere grote passie: zijn familie.

Eerste liefde

Louis is al jaren gelukkig met zijn vrouw Truus, maar dit is niet de eerste vrouw met wie hij trouwde. Hij stapte in 1974 met Fernanda Obbes in het huwelijksbootje en met haar kreeg hij 2 dochters, Brenda en Renate. Hun liefdesverhaal kwam droevig ten einde, want bij Fernanda werd kanker geconstateerd en deze verschrikkelijke ziekte heeft zij niet overwonnen.

Truus

Nadat Louis en zijn dochters in een diep dal hadden gezeten, kwam hij zijn huidige vrouw Truus tegen. Met haar trouwde Louis in 2008 en zij zijn sindsdien onafscheidelijk en hartstikke gelukkig samen. Eerder deze week vertelde Truus in een interview met Nouveau over haar huwelijk met Louis. Volgens haar is Louis de romantische van de twee, merkt hij alle kleine dingen op en is hij een onwijs lieve man. Volgens Truus klopt het dan ook niet dat mensen denken dat zij de gezellige en toegankelijke is van de twee en Louis de stugge man.

Bron en Beeld: Instagram Nouveau, Nouveau Magazine