louis van gaal

Louis van Gaal

Louis van Gaal

Louis van Gaal. Ook wel Aloysius Paulus Maria (Louis) van Gaal. Is geboren op 8 augustus 1951 in Amsterdam. Louis is een Nederlandse voetbaltrainer en voormalig voetballer. Hij was trainer van Ajax,  FC Barcelona, AZ, Bayern München en Manchester United. Met twintig gewonnen titels is Van Gaal een van de meest succesvolle clubtrainers aller tijden. Het wereldkampioenschap voetbal van 2014 was zijn eerste eindtoernooi als bondscoach, van het Nederlands elftal. In 2021-2022 was hij bondscoach van het Nederlands elftal.

Kinderen van Louis van Gaal

Op 18-jarige leeftijd leerde Louis van Gaal, Fernanda Obbes kennen. En het was gelijk liefde op het eerste gezicht! Na 4 jaar trouwden Louis en Fernanda en samen kregen ze twee dochters: Brenda en Renate. Het leven lachte hen toe, totdat er bij Fernanda kanker werd geconstateerd. Helaas kon zij deze strijd niet winnen en overleed zij op 39 jarige leeftijd. Een flinke klap voor Louis en zijn kinderen. Op het moment dat hun moeder stierf waren Brenda en Renate nog maar 15 en 18 jaar oud. Inmiddels zijn ze opgegroeid tot twee volwassen vrouwen.

Dit is de vrouw van Louis van Gaal

Nadat Louis en zijn dochters in een diep dal hadden gezeten, kwam hij zijn huidige vrouw Truus tegen. Met haar trouwde Louis in 2008 en zij zijn sindsdien onafscheidelijk en hartstikke gelukkig samen. Truus vertelde in een interview over haar huwelijk met Louis. Volgens haar is Louis de romantische van de twee, merkt hij alle kleine dingen op en is hij een onwijs lieve man. Volgens Truus klopt het dan ook niet dat mensen denken dat zij de gezellige en toegankelijke is van de twee en Louis de stugge man.