100%NL Magazine Zoom meeting
Delen

OEPS: Vrouw Zuid-Afrikaanse politicus per ongeluk naakt op Zoom

Oh oh! Voor een Zuid-Afrikaanse politicus liep zijn Zoom meeting iets anders dan verwacht...

Per ongeluk naakt op Zoom

Xolile Ndevu is traditioneel parlementslid en lid van het Nationaal Huis van Traditionele Leiders. Dat is een orgaan met maar liefst 23 stamhoofden, koningen, koninginnen en andere leiders van gemeenschapsraden die de Zuid-Afrikaanse president adviseren. Een hele belangrijke club mensen waar je liever niet de mist in gaat. 😉

Toch verliep de Zoom meeting van Xolile iets anders dan hij van tevoren verwacht had. Terwijl het ging over het aantal coronadoden – een uiterst serieus onderwerp – liep Xolile’s echtgenoot naakt het beeld in. Dit natuurlijk tot grote schrik van de andere deelnemers van de vergadering. De voorzitter van de commissie wist niet wat hij zag en greep meteen in: ‘Mensen achter je zijn niet fatsoenlijk gekleed, we kunnen álles zien.’ Xolile schaamde zich natuurlijk dood en sloeg zijn handen voor zijn gezicht. ‘Dit is zo beschamend.’

Hoe dit volgens hem heeft kunnen gebeuren? Ze zijn nog niet helemaal thuis in de nieuwste technologie én het afgesproken tijdstip van 10 uur ‘s avonds was nog niet afgelopen, waardoor zijn vrouw dacht rustig binnen te kunnen lopen.

Rescue-momentje

Hoe zou jij kalm blijven in zo’n stresssituatie? Blijf je rustig of raak je juist in paniek? Hoe je zo’n situatie ook aanpakt, gelukkig bestaat er nog een hele goede manier om stress te verminderen.

RESCUE® PLUS ondersteunt je in stress-situaties. Dit supplement zit vol met vitaminen B5 en B12.. RESCUE® is een product op natuurlijke basis en kan langere tijd gebruikt worden. Het is geschikt voor het hele gezin en is verkrijgbaar als spray, druppels en pastilles. Vraag ernaar bij jouw drogisterij, gezondheidswinkel of kijk op bachrescue.nl.

Bron: Telegraaf. Dit artikel is geschreven in samenwerking met TS Products.

Delen