100%NL Magazine Over Mijn Lijk
Zie ook:
Delen

LEZEN: Zo gaat het nu met de vrouw van overleden OML-Jeffrey

Trudy leeft inmiddels een paar maanden zonder haar grote liefde, Jeffrey. Zij vertelt in een emotioneel gesprek hoe het nu met haar en de kinderen gaat.

Strijder

Jeffrey Kleijn hoorde in 2021 dat hij darmkanker had met uitzaaiingen naar de lever. Hij wist dat hij deze strijd niet ging overleven, maar hij bleef ondanks alles ongelooflijk positief. Hij genoot de afgelopen jaren van alles wat hij nog kon en van zijn mooie gezin. Ondanks zijn ziekte wilde hij zelfs nog blijven werken, want daar haalde hij plezier uit. Tim Hofman volgde hem in zijn strijd. In iedere aflevering van Over Mijn Lijk ging het een beetje slechter met Jeffrey. Gisteren was de een-na-laatste aflevering te zien op televisie en toen hebben wij kunnen zien dat Jeffrey in november 2023 is overleden

Een regenboog

In Over Mijn Lijk – de Podcast was Trudy, de vrouw van Jeffrey, te gast. Zij legt uit dat zij nu door een moeilijke tijd gaat. ‘Het is heel wisselend, Tim, de ene dag gaat het echt beter dan de andere dag. Zo had ik gisteren een goede dag en verscheen er zelfs uit het niets een regenboog. Dat doet me echt denken aan Jeff’, vertelt Trudy tegen Tim.

Toch zijn niet alle dagen zo goed en positief. ‘Als ik echter nu naar buiten kijk, denk ik: ja, stop mij maar weer lekker in mijn bed. De kinderen zijn ook echt moeilijk op het moment’, aldus Trudy.

Rouw

Trudy kan niet precies uitleggen hoe zij rouwt. ‘De geest is nog zo wisselend. De ene dag gaat het gewoon echt totaal niet goed en de andere dag denk je van: ik ben er weer. Ik denk dat dat elkaar nog zo sterk afwisselt. Ik ben er dus ook nog lang niet doorheen.’

De afleveringen van Over Mijn Lijk heeft Trudy allemaal gezien en dat was niet heel makkelijk voor haar. ‘Het is prachtig hoe Jeff is neergezet, ook met zijn humor. Zo was-ie echt! De eerste afleveringen zag ik hem echt zoals hij was. Tegen het einde was het wel pittig.’ Wij snappen dat dit heel verdrietig en heftig is geweest. Trudy en haar kinderen zijn heel sterk!

Bron en Beeld: Over Mijn Lijk- de podcast

Delen